Antena Căutare

Episodul 9: Probele de fast-food! Daniel Zinke a fost eliminat!

Gina a anuntat: FAST FOOD. O trecere cu camera peste cele 3 echipe a surprins mai multe oftaturi. "Mi-e teama, dar ma bazez pe che Scarlatescu", a spus Raluca Pop. Cei care vor gusta si vor da notele sunt studentii! Echipele au de preparat 11 portii, iar trupa care stringe cele mai multe farfurii pe banda este declarata castigatoare! "Domnilor chefi, va reamintesc! Puteti interveni doar cu sfaturi!", incheie frumoasa gazda si da startul practic noului episod!

O ora pentru prepararea celor mai buni burgeri! Sa vedem rezultatele! Si sa furam tipsurile: Chefii sfatuiesc sa folosim pentru un bruger 170-180 grame de carne!

Emotiile cresc, chef Florin Dumitrescu i-a surprins pe ceilalti evitand hamburgerul si facand o shaorma cu de toate! Geta, din echipa lui Florin, este alergica la ou! "Daca pleaca ea sunt mort", o priveste ingrijorat Chef Florin!

Farfuriile pornesc catre studenti! Se gusta, se gaseste nod in papura. Farfuriile se intorc. Incepe numararea lor! Primele doua sunt rosii! Bontea fierbe! Sunt 3 rosii si una neagra in primele 4! "La 4-ul opreste pe Scarlatescu si castigam tot noi", arunca Florin Dumitrescu! In sfirsit, apar si doua gri. Sorin Bontea rasufla usurat. La a 3-a explodeaza! Urmeaza a 4-a si a 5-a! Echipa lui Bontea se califica direct! 5 farfurii gri consecutive! Extraordinara rasturnare de situatie! Au avut 7 farfurii din 11! "Maaa, las-o-ncolo!", zice Scarlatescu!

Duel: Echipa rosie a lui Chef Scarlatescu vs Echipa neagra a lui Chef Dumitrescu!

Tot fast food, dar romanesc! Aceasta este proba, iar concurentii se uita putin mirati nestiind de unde sa o apuce!

"In timp ce manicam ma gandeam ca daca unul de-al meu a gatit asta si nu mi place", spune Chef Florin. Scarlatescu glumeste cu el si-i pune n cap capacul unui platou fredonind melodia din Razboiul stelelor: "zici ca esti R2, ala micu'!"

"Cred ca este cea mai grea parte a zilei, asa-i?", ii intreaba Gina pe concurentii ramasi in joc, care-s gatuiti de emotie! Daniel Zinke a fost eliminat. Din echipa rosie a lui Scarlatescu! Daniel are lacrimi in ochi: "M-am blocat!". "Era stilpul echipei, noi eram in jurul lui", spun surprinsi colegii sai in timp ce-l imbratiseaza de "la revedere"!

Cuțitele se ascut, începe un nou război! Provocare de zile mari pentru cele trei echipe! Cine se va descurca la proba de... „Arde, uite cum arde, dăm semnale cu fum să ne vezi de departe”! Tensiunea atinge cote maxime în bucătărie! Cine câștigă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x