Antena Căutare

Așa arăta chef Sorin Bontea la 18 ani când visa să devină șef de unitate. Galerie foto

Acum are 48 de ani, este tatăl a doi copii și are o carieră impresionantă în gastronomie și în televiziune. Însă în tinerețe nici nu visa la așa ceva. Întrebat ce făcea și ce gândea la 18 ani, chef Sorin Bontea a recunoscut că se aștepta să devină ”director de complex sau șef de unitate”. Unul dintre cei mai iubiți chefi din România, pe Sorin Bontea îl știm de la televizor, căci face echipă de jurați, alături de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, la "Chefi la cuțite". 

Unul dintre cei mai iubiți chefi din România, pe Sorin Bontea îl știm de la televizor, căci face echipă de jurați, alături de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, la "Chefi la cuțite".

Maestru în gastronimie, Bontea e bucătar de ani buni, însă înainte de a se decide că vrea să facă meserie din asta, avea visuri mari. La 18 ani, Sorin Bontea își dorea să devină "director de complex sau șef de unitate”.

Mai multe imagini care-l înfățișează pe când avea doar 18 ani au făcut înconjurul internetului.

„Când aveam 18 ani nu prea erai lăsat să gândeşti. Deşi în adâncul sufletului visam să descopăr bucătăria şi să o trăiesc prin toţi porii, să cunosc culturi gastronomice diferite, să aflu specificul fiecărei ţări, să călătoresc, pe vremea aceea singurul gând pragmatic era să ajung director de complex sau şef de unitate. Cam atât de îngrădite erau visurile unui tânăr“, spunea Sorin Bontea, citat de adevarul.ro.

Așa arăta chef Sorin Bontea la 18 ani când visa să devină șef de unitate. Galerie foto

Chef Bontea ocupă scaunul de jurat în show-ul "Chefi la cuțite", ajuns la cel de-al șaptelea sezon, în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Antena 1!

Nicolae Scarlat, un şofer de Uber obosit! "Dumitrescu mă știe, i-am cărat ciorba, am dus-o la una, Andreea"... În ediția 2 a sezonului 7, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au degustat supă filipineză de intestine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x