Antena Căutare

Aseară, la Chefi la cuțite: Martin Jordan, apariție de senzație în rolul celebrului Chef Gordon Ramsay

În ediția de aseară Chefi la cuțite, Gina Pistol i-a provocat pe Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la o luptă pentru amuletă în care și-au folosit la maximum creativitatea, după ce ruleta ingredientelor le-a impus cele mai bizare combinații gastronomice.

colaj foto cu gordon ramsay si juratii emisiunii chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Martin Jordan a făcut show interpretându-l pe Gordon Ramsay în ediția 13 a emisiunii Cnefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1 | Antena 1

Dacă Chef Scărlătescu a fost norocosul serii, pentru că a trebuit să prepare calcan cu dovleac și fulgi de porumb, în schimb Chef Bontea a avut de gătit cod negru cu... banane și varză murată, iar Chef Dumitrescu a fost nevoit să alcătuiască o delicioasă farfurie cu... homar și urdă.

Dincolo de hazul mixurilor de ingrediente, Chefii au reușit să dea coerență și gust preparatelor, impresionându-l pe degustătorul Călin Căpușan, cel care l-a desemnat drept câștigător pe Chef Scărlătescu, după un moment savuros de confuzie, în care primul nume rostit a fost cel al lui Sorin Bontea.

Citește și: Sfaturile lui Gordon Ramsay pentru cele mai bune ouă prăjite

Gordon Ramsay a făcut senzație la Chefi la cuțite, în ediția 13 din sezonul 10 al show-ului de la Antena 1

Tot aseară, Chefii au avut parte de o vizită memorabilă: britanicul Martin Jordan a făcut senzație în platoul Chefi la cuțite cu prestația sa în rolul celebrului Chef Gordon Ramsay, venit să critice dur farfuriile pregătite de jurați pentru amuletă. Asemănarea fizică izbitoare cu Ramsay, dar și talentul de a-i imita gesturile și discursul au făcut din apariția lui Martin un adevărat spectacol. ”Când vezi că se deschid ușile și însuși zeul bucătarilor din televiziune apare și începe să-ți demonteze farfuriile de la amuletă, te gândești: <OK, îți e permis, maestre! Vorbiți, vă rog!>”, a spus Florin Dumitrescu.

”Eu am rămas mască! Atunci când l-am văzut, am zis că e Gordon Ramsay în persoană. A fost o surpriză spectaculoasă”, a adăugat Cătălin Scărlătescu despre această vizită, care a fost un cadou aparte pentru cei trei Chefi, la aniversarea a 10 ani de când se cunosc.

Când Martin Jordan și-a prezentat adevărata identitate, Chefii au fost curioși să afle povestea omului care și-a schimbat complet viața după ce a descoperit că poate fi lesne confundat cu unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați Chefi din lume. Martin Jordan a făcut din rolul de sosie a lui Gordon Ramsay o ocupație în adevăratul sens al cuvântului. A renunțat la jobul pe care-l avea într-o fabrică pentru a fi Gordon Ramsay, devenind, la rândul său, o vedetă pe meleagurile natale! ”Mi-a luat câțiva ani să mă obișnuiesc cu această idee și să-mi exersez skill-urile de entertainer. Unul dintre primele mele joburi ca sosie a lui Gordon a fost să-l surprind chiar pe Gordon la propria lui emisiune TV”, a povestit Martin Jordan, care a creat câteva momente spumoase la Chefi la cuțite și în calitate de al patrulea jurat surpriză pentru câțiva dintre concurenți.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu continuă jurizarea pe nevăzute, competiția pentru amulete și întâlnirile cu invitați surprinzători lunea, marțea și miercurea viitoare, la Antena 1, de la 20:30.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 28 septembrie 2022. Bogdan Mocanu gătit un preparat neașteptat. Ce le-a povestit chefilor despre Jador...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x