Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 septembrie 2022. Sosia lui Gordon Ramsay și-a făcut apariția în platou. Cuvintele lui au lăsat mască chefii

Surprizele din ediția 13 a sezonului 10 Chefi la cuțite nu se opresc aici. Sosia lui Gordon Ramsay, britanicul Martin Jordan, și-a făcut apariția pe platoul de filmare al show-ului culinar miercuri seară, 28 septembrie 2022.

Colaj cu sosia lui Gordon Ramsay și cei trei chefi la Chefi la cuțite Galerie
Surprizele din ediția 13 a sezonului 10 Chefi la cuțite nu se opresc aici | Antena 1

Sosia lui Gordon Ramsay, o legendă a bucătăriei, a venit în platoul sezonului 10 Chefi la cuțite pentru a le face juraților o surpriză neașteptată. Cel care l-a întruchipat pe bucătar este britanicul Martin Jordan care seamănă foarte bine cu el.

Chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea nu s-au așteptat nici măcar o secundă ca în spatele ușilor să se afle sosia celebrului Gordon Ramsay, care a fost ajutată să gătească de chef Cătălin Petrescu. Acesta a realizat pentru el un sea bass cu lapte de cocos, iar jurații au fost impresionați peste măsură de preparatul delicios.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 septembrie 2022. Cine a câștigat amuleta zece. Ștefan Popescu a dat verdictul. Ce a urmat

„E foarte elegantă, foarte frumoasă farfuria, e pictură! E curată și elegantă, preparatul chiar e foarte mișto. E unul dintre cele mai bune preparate pe care noi le-am avut la Chefi la cuțite în 10 sezoane, sigur am fi pus cuțitele de aur pe masă dacă le mai aveam disponibile. Chiar sunt curios să văd cine a putut să gătească chestia asta pentru că este next level.”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

Sosia lui Gordon Ramsay a criticat preparatele chefilor în ediția 13 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 28 septembrie 2022

Jurații show-ului culinar au fost luați prin surprindere de muzica din platou, înainte ca sosia lui Gordon Ramsay să își facă apariția în fața lor. De altfel, aceștia au rămas mască atunci când britanicul Martin Jordan a pășit în platou și a început să-i critice pentru preparatele pe care le-au făcut la jocul de amuletă.

Chef Cătălin Scărlătescu a început să își facă cruce, în timp ce chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au rămas fără cuvinte.

„N-ai cum așa ceva! Băi, ești nebun! Bombardier! Nu mai înțelegeam nimic, spunea totul despre ce am gătit noi la amuletă, știa și cum ne cheamă, ce tare!”, a spus surprins chef Sorin Bontea.

„Eu am rămas mască, nici nu știu cum a intrat, s-au deschis ușile și ăștia l-au văzut prima dată, el a început să bage. (...) Ăsta nu se mai oprește!”, a mai adăugat chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 septembrie 2022. Aljab Wobi Hatem i-a surprins pe jurați cu ținuta sa. Ce cadouri le-a adus din Yemen

„Eram toți trei depășiți de moment, am rămas fără cuvinte. Când vezi că se deschid ușile și zeul bucătarilor din televiziune apare și începe să îți demonteze farfuriile de la amuletă...”, a fost replica lui chef Florin Dumitrescu.

Chefii și-au dat seama în cele din urmă că în platou nu se află Gordon Ramsay, ci o sosie a acestuia. Mai multe detalii l-au dat de gol pe britanicul Martin Jordan: înălțimea, dar și modul greșit de a sta în luminile reflectoarelor.

„Îl cheamă Martin și seamănă foarte bine cu Gordon, chiar îl joacă foarte interesant. A fost o surpriză spectaculoasă!”, a evidențiat chef Cătălin Scărlătescu după ce sosia celebrului bucătar a spus adevărul.

Ce momente spectaculoase aduce sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 28 septembrie 2022. Cine a câștigat amuleta 13. Călin Căpușan i-a făcut o „farsă” lui chef Sorin Bontea... Chefi la cuțite, 28 septembrie 2022. Bogdan Mocanu gătit un preparat neașteptat. Ce le-a povestit chefilor despre Jador...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x