Antena Căutare

Au crezut că mâncarea din farfurie le-a fost pregătită de un „nea Marinuș”. Cum arată în realitate concurentul

Un alt concurent care a surprins în ediția a treia din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a fost tânărul Silviu Costan, un bucătar din Cluj.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Concurentul a dezvăluit faptul că a fost înscris la emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1 chiar de către soția lui, fără ca acesta să știe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

citește și: Preparatul care l-a făcut pe Chef Dumitrescu să scoată telefonul și să pozeze pentru Instagram. Ce era, de fapt, în farfurie

Cu o rețetă specială de ciolan de porc afumat cu piure de varză și cartofi copți cu rozmarit, tânărul a vrut să demonstreze că se pricepe de minune la gătit. Se pare că asul său din mânecă este piureul de varză, pe care nu l-a mai văzut în emisiunea „Chefi la cuțite”.

Au crezut că mâncarea din farfurie le-a fost pregătită de un „nea Marinuș”. Cum arată în realitate concurentul

Silviu Costan, concurent la emisiunea „Chefi la cuțite”

Silviu Costan, concurent la emisiunea „Chefi la cuțite”

După ce a lucrat în Marea Britanie ca bucătar, tânărul se poate lăuda cu o experiență culinară pe care nu mulți o au. Chiar dacă nu a fost foarte mulțumit de preparatul său, tânărul Silviu Costan a așteptat verdictul cu sufletul la gură.

citește și: Reacția lui chef Scărlătescu la vederea farsei pe care i-a pregătit-o chef Bontea. Ce a spus despre statuia Marilyn Monroe

„E nea Marinuș, a gătit toată viața lui la tuci, la lemne”, a încercat Scărlătescu să ghicească cine este bucătarul care a pregătit un asemenea preparat.

Odată intrat în platou, surpriza a fost mare pentru cei trei jurați. Pentru preparatul pregătit, concurentul a primit șansa de-a merge mai departe! Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Au crezut că li s-a pregătit o mâncare de cartofi, dar s-au trezit cu o surpriză în farfurie. Ce au descoperit... Ce preparat a ieșit din mâinile omului cu cele mai multe piercing-uri din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x