Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Chef Babană are afacere cu flori, dar a ajuns să facă bani și din gătit! A venit la Chefi la cuțite, de fapt, ca să o cunoască pe Gina Pistol

De la flori la preparate culinare nu pare să fie decât un pas. Ştim că florile decorează mai nou fiecare farfurie de fine dining, iar unele pot fi şi consumate. Şi sunt chiar sănătoase, spun specialiştii. Cam așa a ajuns și Răzvan Babană să le îmbine pe cele două. A mers la "Chefi la cuțite" cu un singur scop, acela de a o cunoaște pe Gina Pistol.

Înainte de emisiune Banană era florar, acum este şi bucătar. Ne-a dat întâlnire în propria florărie și chiar a făcut o demonstrație de cum se realizează un aranjament florat, special pentru mame, de dăruit în ziua de 8 Martie.

Citește și: Cum arăta Răzvan Babană, înainte de Chefi la cuțite! „Acum ești mai bine”

Cum a ajuns Babană de la "Chefi la cuțite" să aibă o florărie?

"Povestea este puțin comică. Am avut întâlnire cu una dintre miresele mele, mie îmi trebuie cam cinci ore să rezolv tot ce înseamnă un eveniment. M-am întâlnit cu o mireasa din săptămâna respectivă, care era super dezamagită că nu avea cine să-i facă florile, aranjamentele de pe masă. Atunci când a zis "da", am zis că e nebună", a povestit Babană, la Observator.

Citește și: Răzvan Babană de la Chefi la cuțite a dat cărțile pe față și a recunoscut totul! „Babanașii mei! Am învățat să mă accept”

Desigur, n-a lipsit nici întrebarea legată de cum a ajuns Babană la preselecții la "Chefi la cuțite"!

"Băi, stăteam într-o zi la birou, țin minte foarte bine, era 7 februarie. Am intrat pe o rețea de socializare și am văzut un anunț: vrei să o întâlnești pe Gina Pistol? Te așteptăm la preselecții! Așa am ajuns la emisiune", a mai povestit chef Babană.