Căutare Live

Joac-o pe asta, ce diferență! Cum arăta Răzvan Babană, înainte de Chefi la cuțite! „Acum ești mai bine”

Unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți concurenți din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite este Răzvan Babană, tânărul ambițios și muncitor din echipa verde, ce a fost condusă de Chef Sorin Bontea. Cum arăta concurentul înainte de participarea la emisiune?

Cum arăta Răzvan Babană înainte de Chefi la cuțite?

Răzvan Babană a reușit să câștige, după ce a participat în sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite, mii de fani din întreaga țară.

Glumele și replicile sale savuroase au făcut senzație în mediul online și au devenit virale, iar concurentul a demonstrat că este nu doar talentat și muncitor, ci și extrem de simpatic, spiritual și un prieten de nădejde!

Cum arăta Răzvan Babană, înainte de participarea la sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite?

Joac-o pe asta, ce diferență! Cum arăta Răzvan Babană, înainte de Chefi la cuțite! „Acum ești mai bine”

Cum arăta Răzvan Babană înainte de Chefi la cuțite?

Răzvan Babană, concurent în sezonul 7 Chefi la cuțite

„Pentru cei care nu mă cunosc, ăsta eram eu înainte de Chefi la cuțite!❤️😳🙈 Dar schimbarea a început deja!❤️”, a scris Răzvan Babană pe pagina sa de Facebook.

Așa cum era de așteptat, fotografia a făcut imediat senzație printre fanii emisiunii Chefi la cuțite, adunând imediat sute de like-uri și comentarii!

„Pari mai simpatic acum, și poate mai pufos😉”, „Acum ești mai bine. Ești un om mai împlinit 😅”, l-au complimentat fanii pe Răzvan Babană, care ne-a obișnuit deja să facă senzație cu fiecare fotografie pe care o publică pe pagina sa de Facebook!

Campion garantat! Ce truc te ajută să câștigi la ciocnitul ouălor de Paște... Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Viorica Manga, o fosta cunoștință a lui Chef Sorin Bontea, apariție-surpriză în studio...
Ultimele știri