Antena Căutare

Babană Răzvan, la un pas de moarte. Ce a pățit fostul concurent Chefi la cuțite și care e starea sa acum

Babană Răzvan, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din istoria emisiunii Chefi la cuțite, a vorbit despre cum era să își piardă viața recent.

Colaj Razvan babana Galerie
Răzvan Babană a vorbit despre intervenția recentă

Răzvan Babană, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din istoria emisiunii Chefi la cuțite, a venit la Showbiz Report, la Antena Stars, pentru a crea un buchet de flori fabulos, în tendințele de azi.

Printre sfaturile despre aranjamentele florale fantastice, Babană a vorbit și despre un incident recent ce i-a pus în pericol viața, la câteva zile după ce a publicat un mesaj îngrijorător pe Instagram.

Babană Răzvan a suferit recent o intervenție ”destul de gravă”

Fostul concurent Chefi la cuțite a vorbit la Showbiz Report, la Antena Stars, despre un incident recent ce i-a pus în pericol viața.

Citește și: Dana Lupeasca a făcut spectacol curat la „Chefi la cuțite”: „O să-l omor pe Babană, el m-a adus aici”

Declarațiile sale vin la doar câteva zile după ce Babană a publicat un mesaj îngrijorător pe Instagram, alături de care a publicat un selfie.

”Azi mă bucur din nou că pot zâmbi!” a început Babană mesajul. ”Vineri seara am făcut un pact cu viața, era să pierdeți babansul, dar am ajuns la doctor în timp util! Aveți grijă de voi, sunt bine acum!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Babană a mulțumit în mesaj și doctoriței care l-a ajutat să treacă peste momentul îngrijorător, ceea ce a făcut și în timpul emisiunii Showbiz Report.

”Eu am avut o intervenție, am o doctoriță nota 20, o și pup pe această cale,” a declarat Babană în timpul emisiunii, în timp ce realiza un aranjament floral. Întrebat ce a pățit, el a elaborat momentele îngrijorătoare prin care a trecut: ”Am avut o mică intervenție. A fost destul de gravă. Era să dorm definitiv, dar m-au rezolvat repede.”

”Am avut un chist, dar l-am rezolvat,” a continuat el și a dezvăluit și că s-a vaccinat împotriva COVID-19 și că se simte bine acum.

Ce face azi Răzvan Babană de la „Chefi la cuțite”, sezonul 7

În prezent, fostul concurent din sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite” își dedică o mare parte din timp afacerii sale cu flori. Acesta deține un atelier unde confecționează buchete și aranjamente pentru clienții săi.

Citește și: Răzvan Babană de la „Chefi la cuțite” a trecut prin momente grele din cauza coronavirusului: „Nu știam ce înseamnă”

Răzvan Babană este extrem de activ nu doar profesional, în calitate de organizator de evenimente, ci și pe rețelele de socializare, unde postează des fotografii, în dorința sa de-a fi cât mai aproape de fanii și de susținătorii săi, pe care îi numește „babanași”!

Kani de la „Chefi la cuțite” are acum un look spectaculos! Cum arată cu părul gri... Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite” s-a apucat de cântat și fanii au rămas mască! Ce voce are acesta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x