Antena Căutare

Răzvan Babană de la „Chefi la cuțite” a trecut prin momente grele din cauza coronavirusului: „Nu știam ce înseamnă”

Un concurent de la emisiunea „Chefi la cuțite” a intrat în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus. Este vorba despre Răzvan Babană, tânărul care a făcut spectacol în sezonul 8 al celui mai îndrăgit show culinar din România.

Răzvan Babană de la „Chefi la cuțite” a trecut prin momente grele din cauza coronavirusului: „Nu știam ce înseamnă”
Răzvan Babană, fost concurent în sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite”

În sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Răzvan Babană a făcut parte din echipa verde condusă de chef Sorin Bontea. Concurentul s-a făcut remarcat nu doar prin talentul său în materie de bucătărie, ci și prin spiritul de echipă și simțul umorului.

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite, la un pas să fie infectat cu noul coronavirus

După participarea sa la emisiunea „Chefi la cuțite”, Răzvan Babană a decis să își deschidă propria afacere și acum este mândrul posesor al unui atelier floral.

Recent, pentru emisiunea „Showbiz Report” de la Antena Stars, tânărul a dezvăluit faptul că a intrat în contact cu un bolnav infectat cu noul coronavirus.

citește și: A recunoscut totul! Răzvan Babană de la Chefi la cuțite, „băiatul de bani gata”, se apucă de televiziune? Secrete din viața lui: „Nu judecați, nu noi suntem în măsură”

„M-am speriat și m-am panicat foarte tare, pentru că nu știam ce înseamnă. A fost așa, pe neașteptate, mai ales că noi ne-am luat toate măsurile de protecție, cu mănuși, cu măști și cu dezinfectant.

Dar acum sunt bine, mi-am reluat activitatea, am început și cu evenimentele. Țin foarte mult la ai mei și mi-a fost teamă să nu fiu pozitiv, m-am izolat imediat și i-am protejat. M-au ajutat mult prietenii mei”, a dezvăluit Răzvan Babană, extrem de sincer.

citește și: Răzvan Babană de la Chefi la cuțite a dat cărțile pe față și a recunoscut totul! „Babanașii mei! Am învățat să mă accept”

După ce a trecut prin această experiență, fostul concurent de la „Chefi la cuțite” a mărturisit că îi este mult mai frică acum, de când a conștientizat că nu e de glumit și că pericolul chiar există. Mai mult decât atât, acesta a explicat că a devenit mai atent la măsurile de protecție, în plină epidemie de coronavirus.

După ce a făcut aceste dezvăluiri, Răzvan Babană a dezvăluit cum arată atelierul său, dar și numeroase alte detalii neștiute de fanii „Chefi la cuțite”!

Cătălin Scărlătescu are sau nu iubită? Dezvăluiri despre viața amoroasă a juratului „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x