Antena Căutare

Dana Lupeasca a făcut spectacol curat la „Chefi la cuțite”: „O să-l omor pe Babană, el m-a adus aici”

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” am avut surpriza să-l revedem pe celebrul Răzvan Babană, fost concurent! De data aceasta, tânărul a venit s-o susțină pe Dana Lupeasca!

Dana Lupeasca a făcut spectacol curat la „Chefi la cuțite”: „O să-l omor pe Babană, el m-a adus aici” Galerie
Dana Lupeasca și Răzvan Babană, la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Extrem de emoționată, Dana Lupeasca a dezvăluit în ediția 23 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” că este de meserie cofetar și că a decis să participe în această competiție culinară la îndemnul lui Răzvan Babană, fost concurent!

Chiar dacă timpul nu a fost suficient pentru a pregăti rețeta sa specială de savarină, concurenta a făcut tot ce i-a stat în putere pentru ca rezultatul să fie unul delicios!

Dana Lupeasca a venit împreună cu Răzvan Babană la emisiunea Chefi la cuțite

„Dumnezeule, o babă nebună care s-a luat după un tânăr de 26 de ani, Babană. Dar omul ăsta m-a înnebunit că trebuie să vin, că trebuie să vin...Și până la urmă am cedat”, a dezvăluit extrem de emoționată Dana Lupeasca.

citește și: Cu o ținută îndrăzneață, Ștefania Costache (Lolrelai) i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite”! Ce le-a dezvăluit

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au gustat cu multă atenție din savarina descoperită în farfurie.

citește și: „Am fost în lumea de dincolo și m-am întors urlând”. Caius Ovidiu Merșa, dezvăluiri emoționante la „Chefi la cuțite”

„O să-l omor pe Babană, el m-a înnebunit să vin aici”, a mărturisit Dana Lupeasca, odată ajunsă în fața celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”.

Apoi, în platoul show-ului și-a făcut apariția și Răzvan Babană, care a lăudat-o din plin pe Dana Lupeasca. După numeroase dezvăluiri emoționante făcute de concurentă, verdictul dat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu a fost pe măsură: trei cuțite și șansa de-a merge mai departe, în următoarea etapă din competiție!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Verdict surpriză! Cătălin Scărlătescu a anunțat cine primește penultima amuletă de la „Chefi la cuțite”... De ce concurenții "Chefi la Cuțite" pregătesc patru farfurii, deși show-ul are doar trei jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x