Antena Căutare

Banda le-a jucat feste, dar le-a adus victoria galbenilor! După nervi întinși la maximum, Scărlătescu a dărâmat bucătăria, de fericire: "Nu înțeleg, frate, nu înțeleg!"

Banda a început să meargă, iar voturile au început să curgă. Tensiunile au atins cote uriașe, scorul fiind extrem de strâns pentru cele trei echipe.

Banda a început să meargă, iar voturile au început să curgă. Tensiunile au atins cote uriașe, scorul fiind extrem de strâns pentru cele trei echipe.

După ce, seara trecută, a pierdut un om, echipa lui Cătălin Scarlatescu s-a mobilizat şi a câştigat. Au gătit pentru circari şi au obţinut victoria, în fata concurenţei, cu un cotlet de barbecuț în mantie verde gătit exemplar.

Chiar dacă nervii şi-au spus cuvântul, la bancul de gătit, a meritat! Ţipetele, certurile şi dezamăgirile lui Scărlătescu, în cazul unora dintre concurenţi, sunt toate uitate.

Cu cinci farfurii galbene, bucătăria a fost la un pas de a fi dărâmată... de fericirie.

Amedeo, dat afară din bucătărie! Chef Scărlătescu nu a mai rezistat și a izbucnit: "Du-te, bă, de aici, lasă-ne în pace!"

Amedeo, dat afară din bucătărie! Chef Scărlătescu nu a mai rezistat și a izbucnit: "Du-te, bă, de aici, lasă-ne în ... "Joac-o p-asta!". Duel cu dureri de cap: Paste cu ghimbir, cacao? Sau Lasagna cu portocale? Proba i-a pus la p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x