Antena Căutare

Biu Marquetti, dezvăluire neașteptată la „Chefi la cuțite”! „Am făcut armata, am tras cu armele, viața e grea în Cuba”

Un moment cu adeăvrat speical din ediția șapte din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a fost atunci când artista Biu Marquetti, fostă concurentă la „Te cunosc de undeva”, a decis să îi impresioneze pe chefi cu un preparat cu totul și cu totul special.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Biu Marquetti are 45 de ani, este cântăreață și a lăsat țara natală, Cuba, pentru a se stabili în România și pentru a-și întemeia o carieră muzicală de succes.

Chiar dacă pasiunea sa pentru gătit este una cât se poate de nouă, concurenta a ales să pregătească o super rețetă de frigănele cubaneze, menită să să îi impresioneze pe jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Timpul pentru gătit s-a scurs rapid, banda a început să meargă și farfuriile pregătite au ajuns în fața juraților, pentru degustare. Biu Marquetti a privit cu multă curiozitate reacțiile juraților „Chefi la cuțite” și a sperat să primească cel puțin două cuțite, pentru a putea merge mai departe în concurs.

Biu Marquetti, dezvăluire neașteptată la „Chefi la cuțite”! „Am făcut armata, am tras cu armele, viața e grea în Cuba”

Biu Marquetti, la emisiunea „Chefi la cuțtie”

Biu Marquetti, la emisiunea „Chefi la cuțtie”

Apoi, Biu Marquetti a ajuns în fața lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Concurenta din sezonul 8 a purtat un dialog savuros cu cei trei jurați și aceștia au aflat numeroase detalii incredibile despre ea, dar și despre familia și viața din Cuba!

„Viața e grea acolo, dar mă bucur că m-am născut în Cuba. Am o familie mare, am zece mătuși, o fată de 19 ani, care apoi a ales să stea cu mine (...). Am făcut armata, am învățat să trag cu armele”, a mărturisit concurenta, plină de emoție în glas.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi și alte detalii incredibile din viața artistei Biu Marquetti.

Biu Marquetti, efect magic asupra lui Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”. Ce ingredient și-a pus în frunte... Surpriză la „Chefi la cuțite”, sezonul 8! Ce bonus special aduce amuleta 7...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x