Antena Căutare

Bontea a câștigat, Dumitrescu a regretat, iar Scărlătescu a dărâmat! Bucurie uriașă pentru echipa roșie, care rămâne în formulă completă: ”I-am călcat pe cap!”

Rezultatul primei probe a adus bucurie uriașa în echipa roșie, care a câștigat fără drept de apel. Pe banda tensiunii au apărut deodată șase farfurii, toate roșii, ceea ce a stârnit euforie printre concurenții conduși de chef Sorin Bontea.

Rezultatul primei probe a adus bucurie uriașa în echipa roșie, care a câștigat fără drept de apel.

Pe banda tensiunii au apărut deodată șase farfurii, toate roșii, ceea ce a stârnit euforie printre concurenții conduși de chef Sorin Bontea. Nouă farfurii au strâns în total, adică nouă voturi.

Sportivii au ales drept cel mai bun preparat mușchiulețul de vită al ”roșilor”, fel de mâncare cu care Scărlătescu a câștigat sezonul trecut una dintre confruntări.

Regretul a fost declarat de către echipa argintie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În tot acest timp, plin de nervi, chef Scărlătescu și-a descărcat nervii, în încercarea de a-și pregăti strategia pentru duel.

Căci un lucru e cert! Concurentul care va pleca acasă în urma duelului va fi ori din echipa neagră, ori din cea argintie. Echipa care, pentru moment, rămâne completă, este cea roșie!

  • Doar în perioada 17-23 octombrie, la LIDL ai săptămăna italiană!
Cea mai frumoasă gimnastă din România, cea mai exigentă degustătoare! Sandra Izbașa, alături de alți campioni, i-a ținut... Sifdare ”ca la carte”! Bontea către Scărlătescu, după ce echipa roșie a scăpat de duel: ”Îmi pare rău! Au rămas două far...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x