Antena Căutare

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu și-au găsit nașul. Cum reacționează când preparatele lor sunt criticate de un alt chef dur

În a treia ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, cei trei jurați s-au așezat comod și au privit cum chef Ștefan Popescu îi „bombardează” cu numeroase critici dure, la jurizarea probei de amuletă!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Roata s-a întors și, de data aceasta, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” au ascultat cu mult interes fiecare cuvânt, critic sau nu, al lui chef Ștefan Popescu.

„Când văd un sandviș vreau să fie arătos, să mă facă să vreau să-l mănânc. Să fie gustos. Azi mă aștept la trei sandvișuri extraordinare, pentru că ei trei sunt niște chefi extraordinari, asta e clar”, a zis chef Ștefan Popescu, extrem de atent la fiecare detaliu.

citește și: De ce vor toate participantele în echipa lui chef Scărlătescu. Explicația unei concurente măritate

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au fost aspru criticați, iar reacțiile lor nu au întârziat să apară.

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu și-au găsit nașul. Cum reacționează când preparatele lor sunt criticate de un alt chef dur

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

„Am avut astăzi sandvișuri bune, sandvișuri prețioase, se vede că chefii au muncit la ele. Dar am unul preferat”, a dezvăluit chef Ștefan Popescu.

citește și: Preparatul care l-a făcut pe Chef Dumitrescu să scoată telefonul și să pozeze pentru Instagram. Ce era, de fapt, în farfurie

Ce sandviș l-a impresionat cel mai mult și ce reacție au avut Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu atunci când un alt chef celebru le-a criticat preparatele în cel mai dur mod posibil?

Află totul urmărind clipul video de mai sus, din a treia ediție din sezonul 8Chefi la cuțite”.

Cum arată combinația dintre chef Dumitrescu și chef Scărlătescu: „Înalt, bronzat, plin de mușchi”... „Vrem să-l dăm în judecată pe Cătălin, se poate?” Florin e avocatul care a făcut dreptate între chefi: „Când eram mic er...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Ultimele știri
x