Antena Căutare

Bontea și Scărlătescu, pregătiți să lupte împotriva “strategiei” lui Dumitrescu la Chefi la cuțite. Ce vor să facă

După “războiul amuletelor” din ediția trecută, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu așteaptă ca pe ace să vadă dacă Florin Dumitrescu va folosi una dintre cele mai puternice amulete de la Chefi la cuțite.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Vezi toate știrile și noutățile Chefi la cuțite aici!

Echipele lui Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu încă resimt “loviturile” amuletelor din ediția 31 Chefi la cuțite și se tem de o noua strategie a lui Florin Dumitrescu!

Citește și: A început războiul amuletelor la „Chefi la cuțite”! Ce decizie a luat Florin Dumitrescu

Articolul continuă după reclamă

După ce Chef Dumitrescu i-a întrebat pe ceilalți doi Chefi ce prepară astăzi, zvonurile că o nouă amuletă ar intra în joc a neliniștit bucătăria Chefi la cuțite.

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au un plan împotriva amuletei lui Florin Dumitrescu

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au fost îngrijorați că Florin Dumitrescu își va folosi una dintre cele mai periculoase amulete din seoznul 8 Chefi la cuțite - amuleta care obligă echipele să schimbe mesele după prima jumătate de oră și să continue preparatele celorlalte echipe.

Pentru a combate amuleta, Cătălin Scărlătescu a vorbit cu Sorin Bontea. Împreună, cei doi chefi au fost de acord să își dezvăluie preparatele și modul de pregătire.

După ce Scărlătescu i-a explicat lui Bontea cum vrea să facă rulada de mere și Bontea i-a descris în detaliu preparatul lui de Cordon Blue, ambii chefi au avut parte de o surpriză.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, lovitură dură pentru Bontea și Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”! Ce amuletă a folosit

Deși Chef Florin Dumitrescu s-a apropiat azi de butonul roșu, nu a folosit amuleta de temut.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” că să savurezi momentul!

Preparate ambițioase pentru al 6-lea battle Chefi la cuțite! Cu ce strategie și-a speriat Cătălin Scărlătescu propria ec... Cătălin Scărlătescu, strategie neașteptată în ediția 33 Chefi la cuțite! De ce a vrut să întârzie banda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x