Antena Căutare

Bucurie fără margini la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 11: „A fost foarte dificil”

Cel mai așteptat moment din ediția 11 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a adus o surpriză uriașă pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu! Cei trei au aflat cine a câștigat amuleta, de data aceasta!

Bucurie fără margini la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 11: „A fost foarte dificil”
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Înainte să afle verdictul de la chef Jakob Hausmann, Cătălin Scărlătescu a încercat să îl convingă pe Sorin Bontea să facă un pariu, dar nu prea a avut succes.

Cine a câștigat amuleta 11 de la Chefi la cuțite

Apoi, ușile s-au deschis și Gina Pistol și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”, împreună cu invitatul special, chef Jakob Hausmann.

citește și: Chefii s-au jucat mima în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”! Măciucă le-a dat clasă tuturor

Emoțiile au fost mari, mai ales că toți își doresc amuleta pusă la bătaie, în această ediție din sezonul 8 Chefi la cuțite”.

„A fost foarte dificil, toate farfuriile au fost foarte frumoase”, a dezvăluit Jakob Hausmann, înainte de-a anunța că cea mai bună farfurie este cea pregătită de Sorin Bontea.

citește și: Făcea singur opt sute de pizza pe zi, la peste 45 de grade! Angelo Ardelean i-a uimit pe jurații „Chefi la cuțite”

Vă reamintim că, în prezent, Cătălin Scărlătescu este lider la capitolul amulete, urmat apoi de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Cum a reacționat Sorin Bontea, când a dat ochii cu Nico și Andra, de la „Asia Express”... Chefii s-au jucat mima în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”! Măciucă le-a dat clasă tuturor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x