Antena Căutare

Cum a reacționat Sorin Bontea, când a dat ochii cu Nico și Andra, de la „Asia Express”

Dorul de „Asia Express” a fost atât de mare pentru Nico și pentru fiica sa, Andra, încât cele două au decis să-și facă apariția și la „Chefi la cuțite”, pentru a-l revedea pe Sorin Bontea!

Cum a reacționat Sorin Bontea, când a dat ochii cu Nico și Andra, de la „Asia Express” Galerie
Nico și Andra au venit la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cele două și-au ales cu grijă preparatele și au sperat că vor reuși să-i impresioneze pe chefi cu mâncărurile pregătite. Andra a făcut midii în sos, iar Nico, celebra sa mamă, a gătit o plăcintă cu mere. Farfuriile au arătat impecabil, dar gustul este cel care contează cel mai mult pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

citește și: Cristina Sarafim a făcut senzație la „Chefi la cuțite” cu dezvăluirile sale despre struți: „A zis că sunt curcani altoiți”

Surpriza a fost mare atunci când ușile s-au deschis și cele două și-au făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”!

„Ce faceți, ce ați făcut în timpul ăsta?!”, a întrebat Sorin Bontea, curios să descopere ce mai fac colegele sale de la „Asia Express.

citește și: Chefii s-au jucat mima în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”! Măciucă le-a dat clasă tuturor

Surprinzător a fost faptul că, desi sunt obișnuite cu aparițiile televizate, cele două au avut emoții din plin! Totuși, surpriza a fost și mai mare atunci când cei trei chefi au anunțat verdictul!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Emoții imense la „Chefi la cuțite”! Jakob Hausmann a jurizat preparatele chefilor: „Are o față împietrită”... Bucurie fără margini la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 11: „A fost foarte dificil”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x