Căutare Live

Când începe Chefi la cuțite sezonul 7: Program, câștigători și tot ce trebuie să știi

Chefi la cuțite revine în toamna 2019, la Antena 1 cu sezonul 7, un sezon nou ce aduce multe suprize în bucătăria condusă de chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Chefi la cutite

Pe 9 și 10 septembrie, de la 20:00, Chefi la cuțite revine la Antena 1 cu un nou sezon, ce va înteți competiția gustului atât între jurați, cât și între bucătarii aspiranți la cel de-al șaptelea titlu al show-ului culinar.

Sezonul 7 Chefi la cuțite promite să condimenteze perfect serile telespectatorilor în această toamnă, la Antena 1. Cel mai iubit show culinar din România va da startul, în curând, jurizărilor pe nevăzute, unde atât fanii emisiunii, cât și cei trei chefi - Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu - vor avea parte de surprize din partea concurenților care vor încerca să-și demonstreze talentul cu preparate culinare inedite.

Chefi la cuțite 2019, sezonul 7. Regulament

Show-ul Chefi la cuțite 2019 începe cu perioada audițiilor pe nevăzute, în cadrul căreia cei trei chefi Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu își caută aliații pentru o nouă luptă culinară.

Urmează bootcamp-ul, perioada de foc în care bucătarii trebuie să demonstreze că au sarea și piperul necesare pentru a primi o tunică colorată din partea chefilor.

Competiția începe cu adevărat când chefii ajung cu echipele în bucătăria Chefi la cuțite, unde le este testată creativitatea, dar și rezistența stres, fiindcă este nevoie de nervi tari pentru a face față provocărilor celui mai iubit show culinar.

  • Semifanala Chefi la cuțite sezonul 7

Semifinala Chefi la cuțite se desfășoară în probe succesive ce cern bucătarii buni de cei extraordinari. Semifinala decide cei trei finaliști Chefi la cuțite ce vor coordona o echipă formată din foștii lor colegi. Împreună, aceștia trebuie să pregătească un meniu de degustare fine dining complet, format din aperitiv, fel principal, desert, care va fi jurizat de nume mari ale gastronomiei.

  • Finala Chefi la cuțite 2019- Premiul Chefi la cuțite e de 30000 de euro

Cei trei concurenți care reușesc să ajungă în finala Chefi la cuțite se vor lupta pentru marele premiu pus în joc, în valoare de 30.000 de euro, dar și pentru titlul și trofeul Chefi la cuțite.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 7: Chefii obligați să mănânce integral preparate din jurizările pe nevăzute

Ce fac, în 2019, câștigătorii Chefi la cuțite de până acum

Citește și
Ana Maria Calița, pe scena iUmor 2021
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
andrada si victor se tin de mana in platoul mireasa sezon 4
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
colaj de imagini cu tanarul cuza de la asia express in bucataria chefi la cutite si la neatza
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Mai multe articole

Cei șase câștigători de până acum ai show-ului culinar Chefi la cuțite recunosc, fără excepție, că viața lor s-a schimbat. Fiecare dintre ei își urmează în prezent visul și trăiesc experiențe de neuitat.

Munti, câștigătorul sezonului 6 Chefi la cuțite, primul care a împărțit banii

Mihai Munteanu, câștigătorul sezonului 6 Chefi la cuțite, a surprins cu decizia sa de a împărți o parte din premiul de 30.000 de Euro cu echipa sa, alături de care a luptat în finala ultimului sezon al celui mai iubit show culinar.

Când începe Chefi la cuțite sezonul 7: Program, câștigători și tot ce trebuie să știi

Munti - Chefi la cutite sezonul 6

Este foarte important să fii tu, să nu joci niciun rol. La finalul show-ului, realizezi că adevăratul câștig stă în echipă, nu în premiul de 30.000 de Euro. Și acum țin legătura cu foștii mei colegi, ne scriem, ne sfătuim, ieșim împreună. Mihai Munteanu este, astfel, primul concurent Chefi la cuțite care în urma emisiunii a decis să împartă o parte din premiul cel mare cu colegii ce l-au ajutat să câștige finala.

Operație de gastric sleeve din premiul câștigat la Chefi la cuțite

Munti a luat o decizie care i-a schimbat viața radical. Din banii câștigați la Chefi la cuțite a decis să plătească o operație de gastric sleeve, în urma căreia a pierdut deja 45 de kilograme: ”Mă simt extraordinar. Mai am de slăbit, însă totul se întâmplă treptat”.

În prezent, Munti a preluat bucătăria a două restaurante cu specific italienesc din București, acolo unde este chef executiv. Mai mult, câștigătorul Chefi la cuțite a creat un meniu semnătură desprins din conceptul de comfort food:

Gătim mâncare pentru suflet, din suflet. Acest stil de preparate au succes la nivel mondial și sunt, în sine, rețete clasice, cu gust, preparate cu ingrediente proaspete, de calitate.

Bogdan Vandici, câștigător sezonul 5 Chefi la cuțite, își urmează visul în Anglia

Cel mai tânăr câștigător Chefi la cuțite a făcut parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu și a câștigat trofeul la vârsta de numai 21 de ani.

Când începe Chefi la cuțite sezonul 7: Program, câștigători și tot ce trebuie să știi

Chefi la cutite 5

După ce a participat la Chefi la cuțite, orădeanul Bogdan Vandici a mers la Olimpiada internaţională a tinerilor bucătari, care a avut loc în India, unde a obținut locul doi.

Bogdan Vandici a reprezentat România, fiind membru al echipei ICEP Hotel School, unde urmează cursuri de gastronomie.

În marea finală au intrat echipele din Franţa, Anglia, Scoţia, Suedia, Statele Unite ale Americii, Filipine, Singapore, Noua Zeelandă, Iordania şi România. Aurul a fost câştigat de Franţa, argintul de România, iar medalia de bronz i-a revenit Angliei.

Young Chef Olympiad este cea mai mare competiţie internaţională pentru tineri bucătari organizat de International Institute of Hospitality Management cu sprijinul Ministerului Turismului din India şi International Hospitality Council London.

Câștigător al sezonului 5 Chefi la cuțite, Bogdan Vandici a lucrat în Franța, iar în prezent se află în Anglia, la doar câțiva kilometri de Londra, acolo unde a început un nou proiect cu Rob Hajdu – fostul său coechipier de la Chefi la cuțite cu care a legat o strânsă prietenie, astfel că doi dintre Strumfii Jedi și-au continuat visul împreună.

Cristian Andrei Olteanu, câștigătorul sezonului 4 Chefi la cuțite, chef la Star Matinal

Cel de-al patrulea câștigător Chefi la Cuțite, Cristian Andrei Olteanu, este, în prezent, chef la Star Matinal de la Antena Stars. Mai mult, el își urmează pasiunea culinară mergând în mod frecvent prin țară la diverse evenimente de profil unde este solicitată prezența sa.

Când începe Chefi la cuțite sezonul 7: Program, câștigători și tot ce trebuie să știi

Chefi la cutite 4

În ulltima perioadă, câștigătorul Chefi la cuțite din sezonul 4 a ales să urmeze un stil de viață sănătos și merge frecvent la sală pentru a se menține în formă, iar postările sale de pe Facebook sunt o dovadă a acestui lucru.

Când începe Chefi la cuțite sezonul 7: Program, câștigători și tot ce trebuie să știi

Castigator Chefi la cutite

Gianny Bănuță, câștigătorul sezonului 3, chef în Spania

Gianny Bănuță, cel care a câștigat sezonul 3 Chefi la cuțite făcând parte din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, a decis să părăsească România și să-și urmeze visul în Spania. În prezent este chef-manager la un cunoscut restaurant din această țară.

Când începe Chefi la cuțite sezonul 7: Program, câștigători și tot ce trebuie să știi

Chefi la cutite- 3

”Sunt în Spania, este cald şi frumos. În februarie am venit în vacanţă să văd o locaţie şi sper că totul va lua amploare şi sper ca totul să meargă cum trebuie. Am stat o lună să studiez piaţa şi am rămas foarte impresionat. „Chefi la cuţite” nu este un concurs uşor. Prin intermediul televizorului am reuşit să devin cunoscut. Îmi dau silinţa ca locul în care lucrez să meargă bine. Cei care îşi vor deschide un restaurant aici sunt prietenii mei şi le mulţumesc că m-au ales pe mine. Să văd cum vor fi lucrurile aici şi apoi îmi voi lua şi familia.„ a spus Gianny Bănuţă, câștigătorul Chefi la cuțite, la „Răi da’ buni”.

Cristi Voicu, cel de-al doilea câștigător Chefi la cuțite, se împarte între familie și profesie

Cristi Voicu, cel care a câștigat sezonul 2 Chefi la cuțite în echipa lui chef Florin Dumitrescu, are în prezent doi copii, o fetiță și-un băiat și încearcă să se împartă între viața profesională solicitantă și familia sa minunată.

Când începe Chefi la cuțite sezonul 7: Program, câștigători și tot ce trebuie să știi

Chefi la cutite- castigator sezonul 2

”Emisiunea Chefi la Cuțite mi-a schimbat viața. De când am câștigat concursul am un trai de viață mult mai bun”, a spus el, completând că ”Este foarte important ca soția să te înțeleagă, mai ales în meseria asta”.

Ioan Cristian Șerb – primul câștigător Chefi la cuțite

Primul câștigător Chefi la cuțite, Ioan Cristian Șerb, care a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea a continut să gătească și după ce a luat merele premiu. În prezent este executive chef într-un cunoscut restaurant din București și are foarte multe evenimente în țară, la care este invitat după ce a cunoscut celebritatea în cadrul show-ului culinar de la Antena 1 Chefi la cuțite.

Când începe Chefi la cuțite sezonul 7: Program, câștigători și tot ce trebuie să știi

Chefi la cutite- castigator sezonul 1

El și-a ales vocația de bucătar la vârsta de 15 ani și de atunci și-a urmat visul. Iar dorința sa a rămas aceea de a forma tinerii pasionați și talentanți în gastronomie.

Citește și: Familia Băitoi a câștigat sezonul special Chefi la cuțite: ”Am obținut premiul pentru că am pus suflet și am dat totul!”

Din toamnă, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor începe căutarea celui de-al șaptelea câștigător al celui mai iubit show culinar. Chefi la cuțite revine la Antena 1 cu un nou sezon, ce va înteți competiția gustului atât între jurați, cât și între bucătarii aspiranți la marele titlu și la premiul de 30.000 de Euro.

Campion garantat! Ce truc te ajută să câștigi la ciocnitul ouălor de Paște... Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Viorica Manga, o fosta cunoștință a lui Chef Sorin Bontea, apariție-surpriză în studio...
Ultimele știri