Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Mai sunt doar patru amulete disponibile în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, așa că fiecare bătălie culinară contează din plin și poate schimba deznodământul probelor pe echipe.
În prezent, Cătălin Scărlătescu deține opt amulete, în timp ce colegii săi au fiecare câte șase amulete. Chiar dacă este în fruntea clasamentului, acesta își dorește să adune cât mai multe bonusuri menite să-l ajute să câștige sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.
Rețete delicioase pregătite de jurații emisiunii Chefi la cuțite pentru amuleta 21
De data aceasta, cei trei bucătari trebuie să pregătească rețete savuroase și rafinate, care să meargă de minune alături de un pahar de vinn Chardonnay. Sarcina nu este una simplă, iar miza este uriașă.
citește și: Cătălin Scărlătescu s-a transformat într-un Buddha, la „Chefi la cuțite”! „Cum a ajuns colegul nostru așa?!”
Degustarea și jurizarea va fi făcută de celebrul somelier Virgil Mănescu, pe care l-am mai văzut în emisiunea „Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor”, de la Antena 1.
Sorin Bontea a ales să pregătească o prepeliță cu piure de cartofi și sos, în timp ce Florin Dumitrescu a ales să facă un desert: tartă cu pere, cu cremă de vanilie și pară în vin.
Cătălin Scărlătescu a fost de părere că la un pahar de vin Chardonnay merge cel mai bine o bucată de pește, așa că s-a apucat să gătească un black cod cu creveți și sos fructat.
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!