Antena Căutare

Cătălin Scărlătescu, criticat dur la „Chefi la cuțite”! Ce i-au reproșat Sorin Bontea și Florin Dumitrescu: „L-aș interzice”

Pentru amuleta 21 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea trebuie să pregătească rețete cu adevărat speciale, ce urmează a fi degustate de celebrul somelier Virgil Mănescu.

Cătălin Scărlătescu, criticat dur la „Chefi la cuțite”! Ce i-au reproșat Sorin Bontea și Florin Dumitrescu: „L-aș interzice” Galerie
Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Mai sunt doar patru amulete disponibile în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, așa că fiecare bătălie culinară contează din plin și poate schimba deznodământul probelor pe echipe.

În prezent, Cătălin Scărlătescu deține opt amulete, în timp ce colegii săi au fiecare câte șase amulete. Chiar dacă este în fruntea clasamentului, acesta își dorește să adune cât mai multe bonusuri menite să-l ajute să câștige sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Rețete delicioase pregătite de jurații emisiunii Chefi la cuțite pentru amuleta 21

De data aceasta, cei trei bucătari trebuie să pregătească rețete savuroase și rafinate, care să meargă de minune alături de un pahar de vinn Chardonnay. Sarcina nu este una simplă, iar miza este uriașă.

citește și: Cătălin Scărlătescu s-a transformat într-un Buddha, la „Chefi la cuțite”! „Cum a ajuns colegul nostru așa?!”

Degustarea și jurizarea va fi făcută de celebrul somelier Virgil Mănescu, pe care l-am mai văzut în emisiunea „Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor”, de la Antena 1.

citește și: Adina Buzatu, apariție savuroasă la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit: „E a treia oară în viața mea când gătesc ceva”

Sorin Bontea a ales să pregătească o prepeliță cu piure de cartofi și sos, în timp ce Florin Dumitrescu a ales să facă un desert: tartă cu pere, cu cremă de vanilie și pară în vin.

Cătălin Scărlătescu a fost de părere că la un pahar de vin Chardonnay merge cel mai bine o bucată de pește, așa că s-a apucat să gătească un black cod cu creveți și sos fructat.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefilor le-a pierit zâmbetul! Ce trebuie să gătească pentru amuleta 21 de la „Chefi la cuțite”... Ileana Zoltani și-a schimbat viața și a devenit „regina eclerelor”, după ce a venit la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x