Antena Căutare

Cătălin Scărlătescu s-a transformat într-un Buddha, la „Chefi la cuțite”! „Cum a ajuns colegul nostru așa?!”

Un moment cu adevărat savuros din edițția 21 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost atunci când Cătălin Scărlătescu s-a transformat într-un adevărat Buddha!

Cătălin Scărlătescu s-a transformat într-un Buddha, la „Chefi la cuțite”! „Cum a ajuns colegul nostru așa?!” Galerie
Cătălin Scărlătescu s-a transformat într-un Buddha, la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” putem spune că le-am văzut chiar pe toate! În ediția 21 a celui mai îndrăgit show culinar din România, un dialog între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-a transformat în scurt timp într-un adevărat scandal, presărat cu replici acide.

Cătălin Scărlătescu a devenit un Buddha la emisiunea Chefi la cuțite

La un moment dat, Florin Dumitrescu s-a supărat atât de tare încât a părăsit masa de jurizare de la „Chefi la cuțite” și s-a dus în culise, ca să se calmeze.

citește și: Se schimbă clasamentul „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 21 din sezonul 8, dată de Virgil Mănescu

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu l-au lăsat, ci au mers după el, ca să liniștească apele. Cine și-ar fi putut imagina că Scărlătescu își va îmbrățișa colegul și îi va spune că-l iubește?

Acum, după ce a reușit să treacă peste un asemenea conflict și a dat dovadă de iubire, acesta a devenit un adevărat Buddha, simbol al beatitudinii și al păcii!

citește și: Adina Buzatu, apariție savuroasă la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit: „E a treia oară în viața mea când gătesc ceva”

„Cum a ajuns colegul nostru așa?! Zici că ca Buddha de Vama Veche”, au întrebat Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, uimiți de transformarea colegului lor de platou.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Adina Lavinia Szekely, cadouri „periculoase” pentru cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”! Ce le-a oferit... Sorin Drugan a înfruntat pirații, în timp ce naviga în jurul lumii cu o barcă de opt metri! Ce a dezvăluit la „Chefi la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x