Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pregătit amândoi o ruladă cu carne de iepure, în timp ce Sorin Bontea a ales să gătească o tocăniță de iepure servită cu mămăliguță, în ediția 17 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.
Gina Pistol a anunțat-o pe Ana Consulea care au fost ingredientele din cutia cu surprize primită de cei trei chefi.
citește și: Bucurie fără margini la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 17, cea mai puternică dintre toate
„Având atât de multe ingredient este foarte ușor să greșești și să dai în shaorma cu de toate și nimeni nu vrea așa ceva”, a dezvăluit jurata din ediția 17 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.
Cu multe emoții, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au privit atend degustarea și au sperat să impresioneze prin armonia de gusturi și texturi alese.
Văzând ce reacții are Ana Consulea când îi analizează farfuria, Cătălin Scărlătescu s-a pus în genunchi! Care a fost motivul?
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!
Bogdan Boceanu de la „Chefi la cuțite” a fost căutat de FBI și a făcut primul milion de dolari, până la 18 ani... Maria Iuga din Săliștea de Sus a pregătit chefilor o surpriză de zile mari, la „Chefi la cuțite”...