Antena Căutare

Ce a dezvăluit Ștefania Pop la scurt timp de la Finala Chefi la cuțite: „Desertul a avut două ingrediente de bază”

Ștefania Pop, fostă concurentă a sezonului 10 de Chefi la cuțite, a publicat un mesaj despre Finala în care a susținut-o pe Raluca Todea.

Colaj cu Ștefania Pop Galerie
Ștefania a gătit un desert de-a dreptul spectaculos în Finala de la Chefi la cuțite, iar toți jurații au avut nuai cuvinte de laudă la adresa preparatului | Antena 1

Ștefania Pop a publicat pe contul său de Instagram un mesaj în care a dezvăluit că în finala de Chefi la cuțite a simțit o presiune enormă, însă a dat tot ce a avut mai bun pentru finalista echipei roz, Raluca Todea.

Ștefania a gătit un desert de-a dreptul spectaculos în Finala de la Chefi la cuțite, iar toți jurații au avut nuai cuvinte de laudă la adresa preparatului.

Citește și: Brigitta Gheorghe, mesaj de încurajare pentru Ștefania Pop, după eliminarea de la Chefi la cuțite. Ce i-a transmis coechipiera

Ce a spus Ștefania Pop despre Finala Chefi la cuțite

Ștefania a publicat pe Instagram câteva fotografii de la finală, alături de un mesaj prin care a descris tot ce a simțit în acele momente:

„Desertul din finală a avut două ingrediente de baza: multă muncă și tot sufletul meu. Mă bucur că asta s-a văzut și s-a simțit. A fost o mare onoare pentru mine să aud cuvintele lui chef Florin Dumitrescu și să simt că i-am demonstrat ce îmi doream, iar el a fost atât de mândru de rezultat. M-au frapat aprecierile degustărilor, niște oameni extrem de profesioniști cărora le mulțumesc din suflet .
Am simțit o presiune enormă însă am dat tot ce am avut mai bun pentru Raluca Todea care este my perfect match foreveeeer .

Love you Ralu, mulțumesc că ai avut încredere în mine.
Felicitări tuturor finalistilor noștri, sunteți și suntem cu toții câștigători”, a scris Ștefania Pop, la scurt timp de la difuzarea Finalei de la Chefi la cuțite.

Citește și: Cum arată soțul Ștefaniei Pop de la Chefi la cuție. Concurenta s-a căsătorit recent. Cum a arătat în rochie de mireasă

Ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au avut parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece a fost pentru prima oară când show-ul culinar a avut două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Citește și: Ce a recunoscut chef Florin Dumitrescu după eliminarea Ștefaniei Pop de la Chefi la cuțite: „Ai avut un parcurs remarcabil”

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care au făcut competiția și mai savuroasă s-au numărat și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care au fost adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

În marea finală a sezonului 10, toți cei trei chefi au avut câte un reprezentant. Ultima bătălie culinară s-a dat între Adrian Stroe din echipa de aur galben a lui Cătălin Scărlătescu, Raluca Todea din echipa de aur roz a lui Florin Dumitrescu și Florica Boboi din echipa de aur alb a lui Sorin Bontea. Finaliștii au pregătit un starter, un main course și un desert și, în funcție de punctele primite la cele trei jurizări, a fost desemnat câștigătorul. Florica Boboi a primit marele trrofeu Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Iulian Juncănaru, fost concurent Chefi la Cuțite, a murit. Dentistul avea numai 39 de ani... Cum a răspuns Oxi (Roxana Crudu) după ce a fost acuzată că a sabotat-o pe Raluca Todea în Finala Chefi la cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x