Antena Căutare

Ce a făcut Janni Alexandridis, câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite, cu marele premiu. În ce a investit banii

Janni Alexandridis, câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite, a dezvăluit ce s-a întâmplat cu premiul în valoare de 30.000 de euro. Fostul concurentă din echipa magenta a vorbit despre investiția pe care a făcut-o cu ajutorul banilor câștigați.

Colaj cu Janni Alexandridis în trei ipostaze diferite la Chefi la cuțite sezonul 12, cu premiul în mână Galerie
Janni Alexandridis, câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite, a dezvăluit ce s-a întâmplat cu premiul în valoare de 30.000 de euro | Antena 1

Janni Alexandridis a câștigat marele premiu în sezonul 12 Chefi la cuțite. Tânărul în vârstă de 23 de ani a impresionat cu talentul său culinar încă din etapa preselecțiilor, atunci când a primit cuțitul de aur.

Mai mult, acesta a demonstrat la fiecare duel și battle că locul său este în competiția show-ului culinar. Fostul concurent din echipa magenta a avut un parcurs spectaculos de-a lungul concursului.

Abilitățile sale de bucătar l-au dus chiar în Marea Finală a sezonului 12 Chefi la cuțite, unde s-a întrecut cu Valentin Florin Timofte și Ioana Dehelean. Competiția dintre cei trei a fost aprigă, însă unul singur a reușit să intre în posesia premiului.

În ciuda presiunii și timpului contracronometru, finaliștii s-au descurcat de minune în realizarea meniurilor mult dorite. De asemenea, degustătorii au fost surprinși de fiecare preparat în parte, motiv pentru care notele au fost pe măsura așteptărilor.

Citește și: Cine e Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 12. Ce s-a aflat despre el și ce a dezvăluit în marea finală

Emoțiile s-au simțit la cote maxime pe platoul de filmat când Irina Fodor a ridicat farfuria aurie pe care se afla numele câștigătorului. Prezentatoarea TV nu a ținut prea mult telespectatorii în suspans, anunțând finalistul care pleacă acasă cu 30.000 de euro.

Janni Alexandridis nu și-a mai putut stăpâni reacțiile și emoțiile la aflarea veștii. Acesta s-a bucurat foarte tare de victorie, i-au dat chiar și lacrimile de fericire.

Ce a făcut Janni Alexandridis cu premiul câștigat în Finala sezonului 12 Chefi la cuțite

Pentru că este foarte activ în mediul online, câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite și-a dorit să împărtășească o mare bucurie cu urmăritorii de pe Instagram. Tânărul a spus tuturor ce a făcut cu marele premiu, după ce a intrat în posesia lui.

Se pare că Janni Alexandridis a investit banii într-un studio. Acesta și-a dorit un loc în care să își desfășoare cea mai mare pasiune: gătitul. De altfel, acesta se pare că a ales să rămână în România pentru a-și face o carieră în domeniul gastronomiei.

Citește și: Interviurile Chefi la Cuțite, exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY. Zaid Mohannad (Habibi) despre experiența Chefi la cuțite

Ce am făcut cu banii de la Chefi la cuțite?!💶 Aici este răspunsul. Propriul meu studio. Pentru a pune în aplicare ideile și dorințele mele pentru tine. Fii entuziasmat, urmează multe. 👨🏽‍🍳❤️”, a scris acesta în dreptul unui videoclip în care prezintă locul său de suflet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Mă bucur maxim! A fost visul meu să am un studio unde pot să fac video, unde pot să gătesc. Visul ăsta a devenit realitate acum! Îmi place că m-am mutat în România, iar studio-ul e în România, nu am plecat în Germania”, a povestit Janni Alexandridis într-un filmuleț de pe Instagram.

Postarea lui a generat 2 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali.

„Felicitări! Arată superb!”, „🙌 Felicitări! Mult succes pe mai departe! 🍀”, „Wow, ce mă bucur pentru tine!” sau „Un nou început cu o meserie veche!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Rikito Watanabe nu se mai poate întoarce în România. Ce a pățit în plină zi în mijlocul orașului Tokyo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x