Antena Căutare

Interviurile Chefi la Cuțite, exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY. Zaid Mohannad (Habibi) despre experiența Chefi la cuțite

„Interviurile Chefi la cuțite”, serie exclusivă disponibilă pe AntenaPLAY. Începând cu 25 octombrie, după Marea finală Chefi la cuțite sezonul 12, exclusiv pe AntenaPLAY, fanii celui mai iubit show culinar din România vor putea urmări un nou sezon din „Interviurile Chefi la Cuțite”.

colaj Zaid Mohannad, zis și Habibi, din echipa Soarelui Răsare la Interviuile Chefi la cuțite în costum și cămașă și Habibi cu tunică de bucătar la emisiune, singur și împreună cu ceilalți colegi de echipă Galerie
Interviurile Chefi la Cuțite încep cu Zaid Mohannad, din echipa Soarelui Răsare | Antena 1

De-a lungul competiției, publicul a trăit fiecare emoție alături de concurenți. Ba mai mult decât atât, fanii au avut ocazia să cunoască și în sezonul 12 personalități diferite, care le-au stârnit interesul încă din preselecții și până în etapa finală a concursului.

La final de drum, aceștia ”se dezbracă de secrete” și ”dau din casă” pentru abonații AntenaPLAY.

Cele mai picante informații ale concursului culinar vor fi spuse, fără ezitare, de către finaliști și colegii lor din sezonul 12. Stai cu ochii pe AntenaPLAY pentru a fi primul care vizionează interviurile exclusive ce vor apărea miercuri, 25 octombrie 2023. Invitatul care dă startul acestui sezon este Zaid Mohannad, din echipa Soarelui Răsare.

Citește și: Finala sezonului 12 Chefi la cuțite. Ce s-a întâmplat când chefii au intrat în bucătărie. De ce a încremenit Mohannad Zaid

Interviurile Chefi la Cuțite, premiera pe 25 octombrie în AntenaPLAY

Zaid Mohannad, cunoscut ca Habibi, vorbește despre experiența sa la emisiunea Chefi la cuțite. Acesta începe prin a spune că nu poate descrie în puține cuvinte tot ce a trăit în această emisiune, deoarece a fost o experiență care l-a marcat profund.

„M-am bucurat de fiecare clipă pe tot parcursul emisiunii”, mărturisește Habibi. „A fost ca un vis pentru mine”, spune fostul concurent cu zâmbetul pe buze.

De asemenea, ține să menționeze că această stare a fost posibilă și datorită celor implicați în proiect, mai ales datorită celorlalți concurenți, care, mărturisește el, au fost foarte prietenoși și receptivi. În cadrul filmărilor, cu toții au devenit prieteni foarte buni.

„Sunteți minunați”, le transmite Habibi tuturor celor implicați în proiectul Chefi la cuțite.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 17 octombrie 2023. Mohannad Zaid (Habibi) a enervat-o pe Maryoris Hurtado. Ce s-a întâmplat

Zaid Mohannad recunoaște că preferatul său a fost Valentin și că s-a rugat ca acesta să câștige. „Noi suntem cei trei finaliști”, mărturisește că le spunea lui Valentin și Ion în vestiare.
Relația dintre Zaid și Valentin a fost întotdeauna mai tumultuoasă, însă Habibi recunoaște că Valentin este eroul lui și îi este recunoscător pentru tot sprijinul acordat.

„Este ca fratele meu mai mare”, spune fostul concurent despre coechipierul său de la Chefi la cuțite.

De asemenea, el recunoaște că s-a simțit copleșit de fericire când a aflat că Valentin l-a ales pe el pentru a concura în finală. „O să fac orice e nevoie pentru a-l ajuta pe Valentin să câștige”, își amintește că și-a zis la momentul respectiv, fiind onorat și simțindu-se responsabil de ceea ce avea să se întâmple.

A simțit o presiune imensă pentru finală, fiind o muncă grea, de durată, iar totul în jur fiind un adevărat haos. Poate și din această cauză a simțit nevoia să fie foarte rapid. De asemenea, Habibi a dorit să-i arate lui Valentin că este responsabil și că a făcut o alegere corectă. „Mi-a zis să mă calmez”, glumește el.

Citește și: Câte nume are Zaid Mohannad (Habibi) de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Toate 6 au o însemnătate

Zaid Mohannad amintește de momentul în care a fost nevoit să atingă șampania. „A fost prima oară în viața mea când m-am atins de alcool”, spune el zâmbind. „Era ultima dată când găteam pentru Chefi la cuțite. Am fost bucuros și trist în același timp”, mărturisește Habibi.

„Să faci parte din acest spectacol incredibil înseamnă mult pentru mine (...) Nu sunt bucătar profesionist și faptul că am ajuns până aici, doar pentru a face ceva ce iubesc (...), e viața. Este o provocare”, spune el cu emoție.

Zaid Mohannad s-a bucurat că a putut trăi aceste momente și că a putut să-și pună amprenta culturală în bucătăria Chefi la cuțite. Recunoaște că a fost mândru să se vadă la televizor, dar și că s-a întrebat de ce nu a făcut ceva mai bun.

Acesta a avut și un mesaj pentru viitorii concurenți: „Odată ce vii la Chefi la cuțite trebuie să o faci în fiecare zi cu pasiune și trebuie să fii foarte fericit că ești acolo și să te bucuri de fiecare moment, Momente grele avem toți. Așa funcționează lucrurile. (...) Nu te concentra supra momentelor proaste.”

Citește și: De ce Zaid Mohannad (Habibi) de la Chefi la cuțite nu își poate atinge colegele de echipă sau alte femei. Tânărul a explicat totul

Zaid Mohannad vorbește despre asemănările și deosebirile dintre profesia sa de arhitect și bucătăria. Pe ambele le consideră o artă și pentru ambele este nevoie de imaginație.

Amintește și cum a ajuns să-și descopere pasiunea pentru gătit. Odată ce a plecat în Iordania să studieze arhitectura, Habibi a fost nevoit să-și gătească. El a început cu rețete învățate de la mama sa și în timp a ajuns să-i placă să facă asta constant, chiar și pentru apropiații săi, nu doar să supraviețuiască. Recunoaște că simte o plăcere extraordinară atunci când oamenilor le place ceea ce gătește.

În 2021, Zaid Mohannad a ajuns în România, la Zalău, primind o oportunitate de muncă: „Din Abu Dhabi, direct în Zalău.” „Am căutat o experiență nouă”, mărturisește tânărul. Acesta vorbește și despre originile sale, părinții săi fiind din Palestina, chiar dacă el s-a născut în Emiratele Unite. Părinții au fost surprinși când le-a spus că se mută în România. „Ce o să faci în România?” l-au întrebat ei.

Citește și: Habibi, gest emoționant pentru Nea Ion, după eliminarea de la Chefi la cuțite. Cum au apărut cei doi: „Prietenia rămâne”

„Dacă e bine o să rămân, dacă nu, mă întorc”, și-a spus el când a hotărât să accepte slujba din Zalău. Aceștia s-au bucurat nespus când au aflat că va participa la emisiune și că va împărtăși cu telespectatorii propria cultură.

„Mama a vurt mereu să am o profesie serioasă (...), nu a avrut să fiu distras de altceva”, mărturisește Habibi. De asemenea, el menționează că mama sa a fost foarte mândră de el.

Habibi mărtusisește că frizerul său i-a spus de emisiunea Chefi la cuțite, după o discuție în timp ce se tundea. Amândoi au aplicat pentru emisiune, însă doar el a fost sunat să participe la audiții.

Zaid Mohannad vorbește despre diferențele între gastronomia arabă și cea românească, de faptul că în cultura sa mesele se bazează pe orez, în timp ce în România aproape totul este piure.

Habibi dezvăluie cu entuziasm faptul că Ioan i-a spus că ar putea mânca în fiecare zi felul de mâncare preparat de el. „Am fost foarte bucuros că am putut găti ceva care să-i impresioneze pe chefi.”

Citește și: Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023. Zaid Mohannad (Habibi) l-a enervat pe Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea

Semifinalistul recunoaște că după emisiunea Chefi la cuțite nu va mai fi nimic la fel. El amintește de reacția oamenilor atunci când îl văd pe stradă sau în mesajele de pe rețelele de socializare. „E un sentiment minunat să știu că am ajutat pe cineva să fie fericit (...) Și sunt atât de recunoscător tuturor”, mărturisește Habibi. „Nu știu cum aș putea să le mulțumesc. (...) Să-i fac să simtă ce simt eu.”

„E amuzant pentru că totul începe cu râs”, povestește el despre întâlnirea cu oamenii pe stradă, care îl recunosc din emisiune. „Mă sprijină.”

Zaid Mohannad dezvăluie că, după încheierea emisiunii, s-a mutat din Zalău în Sibiu. „Este o perioadă uimitoare”, mărturisește tânărul.

Chiar dacă toată lumea se așteaptă să facă ceva care are legătură cu bucătăria, tânărul nu are încă un plan în această direcție, dar recunoaște că și-ar dori să facă asta la un moment dat.
„Chefi la cuțite nu e doar o emisiune. E o viață reală”, conchide el.

„Toată lumea ar trebui să aibă șansa și curajul să meargă la Chefi la cuțite. (...) Ar trebui să mergi și să ai încredere în tine. (...) Chiar m-am simțit ca acasă”, le transmite el telespectatorilor.

Citește și: Habibi, ce-ai făcut?! Lovitură uriașă la Chefi la cuțite! Ce echipe intră iar la duel! „Ne este frică...”

Oferta AntenaPLAY pentru sezonul estival: seriale exclusive și competiții sportive de top

În platforma AntenaPLAY mai pot fi urmărite și o serie de seriale care nu sunt difuzate la TV şi sezoane integrale din cele mai vizionate seriale: Hotel Portofino, Makari – Sicilian Mysteries și Prison Island.

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x