Antena Căutare

Ce a pățit Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, la un an după emisiune. Cum a fost surprins

Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la cuțite, a fost surprins într-o ipostază neașteptată. Ce s-a întâmplat cu cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, la un an după ce a pus mâna pe marele trofeu?

ionut belei in tunica de bucatar la chefi la cutite, sezonul 8 Galerie
Ionuț Belei și-a surprins din plin fanii cu un mesaj publicat pe pagina sa de Instagram | Antena 1

Ionuț Belei, câștigătorul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 8, și-a luat prin surprindere fanii atunci când a dezvăluit ce i s-a întâmplat recent.

Mesajul celui care a fost cuțitul de aur al lui Sorin Bontea a adunat instant numeroase reacții și comentarii pe Instagram.

Ce i s-a întâmplat lui Ionuț Belei, câștigătorul emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 8

Chiar în urmă cu un an, Ionuț Georgel Belei a devenit marele câștigător al sezonului 8 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1. După o finală dificilă în care le-a avut rivale pe Maria Șandru și pe Roxana Blenche, jurații au decis că preparatele sale sunt cele care merită marele trofeu Chefi la cuțite.

Citește și: Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite la 29 de ani. Fosta concurentă a slăbit 27 de kilograme: „Am trecut la un alt nivel”

După emisiune, tânărul a ales să urmeze cursuri de specialitate pentru a se perfecționa și pentru a deveni un bucătar desăvârșit, cu o vastă experiență culinară.

Ionuț Belei, care în prezent se poate lăuda că are mai bine de cincizeci de mii de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram, și-a luat prin surprindere fanii atunci când a dezvăluit, prin intermediul unui clip video, ce i s-a întâmplat de curând.

Când au aflat ce a pățit, urmăritorii au reacționat imediat și au lăsat mii de reacții și comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ionuț Belei a dezvăluit faptul că a fost infectat cu Covid-19, dar că nu există motive de îngrijorare, fiindcă se simte bine.

„Cand te afecteaza corona si te apuci de pian 🎄😅😅😅 Va pup si sa stiti ca suuuuuunt bine de tot!🎄🍾❤️”, a scris acesta în dreptul unui clip video în care apare cântând la pian.

În luna octombrie a acestui an, tânărul câștigător al sezonului 8 Chefi la cuțite a anunțat că s-a despărțit de Sabina, tânăra cu care avea o relație de ceva timp.

Citește și: Cătălin Scărlătescu are o relație de iubire cu Doina Teodoru. Prima declarație a chefului despre povestea de iubire discretă

„Nu mai sunt cu Sabi, ne-am despărțit. Astăzi sau ieri se fac 4 luni de când nu mai suntem împreună. Am zis să vă răspund pentru că tot primesc mesaje dacă mai suntem sau nu împreună. Am luat decizia să ne despărțim, că așa ne e mai bine”, a spus Ionuț Belei pe Instastory.

Câștigătorul sezonului 8 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1 este destul de discret în privința vieții sale private și alege extrem de rar să publice detalii despre asta. Cele mai multe dintre fotografiile publicate pe Instagram au legătură cu marea sa pasiune: gătitul.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x