Antena Căutare

Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chfi la cuțite, s-a despărțit de iubita lui, Sabina. Ce a transmis chef-ul

Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 CHefi la cuțite și-a anunțat fanii că nu mai are o relație cu cea care i-a fost alături de-a lungului show-ului culinar.

colaj cu Ionuț Belei, la Chefi la cuțite Galerie
Ionuț Belei și-a anunțat fanii d epe rețelele sociale că s-a despărțit de Sabina | Antena 1

Ionuț Belei s-a despărțit de iubita lui, Sabina, iar recent a anunțat pe rețelele sociale că nu mai formează un cuplu cu bruneta. Câștigătorul sezonului 8 de Chefi la cuțite a primit mai multe întrebări de la fani și a decis să le răspundă.

„Nu mai sunt cu Sabi, ne-am despărțit. Astăzi sau ieri se fac 4 luni de când nu mai suntem împreună. Am zis să văr răspund pentru că tot primesc mesaje dacă mai suntem sau nu împreună. Am luat decizia să ne despărțim, că așa ne e mai bine”, a spus Ionuț Belei pe Instastory.

Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, avea planuri de căsătorie

Vestea despărțirii i-a uimit pe fani, mai ales că în urmă cu câteva luni cei doi aveau planuri de căsătorie. De asemenea, Ionuț Belei, vorbea, în luna martie, despre cât de bine funcționează relația sa cu Sabina:

„Ne place să luam amândoi deciziile. Să ne respectăm unul pe celălalt, să comunicăm, să spunem ceea ce nu ne place și ceea ce ne place. Întotdeauna picăm de comun acord atunci când luăm o decizie”, spune aîn luna martie câștigătorul sezonului 8 de Chefi la cuțite.

Citește și: Cum a fost surprins Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite”! Ce face tânărul, după ce a luat premiul de 30.000 euro

Sabina a fost cea care l-a susținut pe Ionuț Belei, pe tot parcursul participării sale la Chefi la cuțite.

„Cu siguranță treci printr-un calvar emoțional. Îmi pare rău pentru chestia asta. Eu sunt cea mai mândră de tine. Te aștept cu tot dragul acasă. Mi-e foarte dor de tine. Dacă ar fi îmi faci o surpriză, ar fi să-mi aduci farfuria acasă?”, i-a transmis Sabina lui Ionuț Belei, înainte ca acesta să câștige competiția culinară.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2020. Cine e Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8! De ce a fost un concurent unic în istoria show-ului

Ionuț Belei a câștigat sezonul 8 Chefi la cuțite

Ionuț Belei a fost unul dintre cei mai iscusiți concurneți din toate cele 9 sezonae de Chefi la cuțite, reușind să-i uimească pe chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, cu performanțele sale constante.

Citește și: Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 8, în lacrimi, la TV. Dezvăluirile lui Sorin Bontea l-au făcut să plângă

Ionuț Belei a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea în sezonul 8 de Chefi la cuțite și l-a făcut mândru pe mentorul său, în fiecare probă a competiției.

„Pentru mine chef Sorin este și va fi un exemplu și de la el am învățat ce-I mai bun și anume Ionuț, fă-ți echipa să lucreze pentru tine, nu cu tine. Și cred că acesta e cel mai important sfat pe care l-am primit de la un mentor”, a spus Ionuț Belei, după ce a câștigat Chefi la cuțite.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x