Antena Căutare

Ce a transmis Florin Dumitrescu, după eliminarea Brigittei de la Chefi la cuțite! Mesajul la care fanii au reacționat imediat

În ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1, Brigitta Gheorghe a fost eliminată din competiție. La scurt timp după, Florin Dumitrescu a transmis pe Instagram un mesaj la care fanii au reacționat imediat.

colaj foto cu brigitta gheorghe si florin dumitrescu la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Florin Dumitrescu a făcut o dezvăluire neașteptată după eliminarea concurentei de la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Cel de-al 17-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10 a continuat apoi cu un duel în care concurenții au avut misiunea de-a pregăti un preparat dintr-o anumită țară. Pentru Brigitta Gheorghe însă, proba a fost una cu ghinion, căci a obținut doar 9 puncte și acest lucru i-a adus eliminarea din competiție. La scurt timp după ce a părăsit Chefi la cuțite sezonul 10, Florin Dumitrescu a publicat un mesaj neașteptat pe Instagram.

Ce mesja a transmis Florin Dumitrescu după eliminarea Brigittei Gheorghe de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

În timpul celui de-al 17-lea battle, între Florin Dumitrescu și Brigitta Gheorghe s-au născut destul de multe tensiuni, totul din cauza faptului că aceasta nu a ascultat întocmai indicațiile primite de la chef. Supărat, acesta i-a reproșat faptul că este încăpățânată și că nu îl ascultă.

Ulterior, intrată la duel, concurenta a reușit să obțină cel mai mic punctaj dintre toți și acest lucru a dus, inevitabil, la eliminarea ei de la Chefi la cuțite sezonul 10.

Citește și: Ce mesaj neașteptat a publicat Brigitta Gheorghe, la scurt timp după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite! Ce a recunoscut

La scurt timp după ce a părăsit competiție, Florin Dumitrescu și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu un mesaj neașteptat. Mulți au reacționat imediat atunci când au văzut despre ce este vorba:

Citește și: Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Brigitta Gheorghe l-a enervat pe Florin Dumitrescu. Ce s-a întâmplat

„Pe Dan l-am salvat și, imediat după salvare, a venit încă o probă care i-a dat bătăi de cap. Și nici pentru Brigitta nu a fost ușor... Asta e competiția în care luptăm cu toții - fiecare probă ne surprinde cu ceva, zilele proaste își pot spune cuvântul. Din păcate, parcursul Brigittei în concurs se oprește aici. Dincolo de momentele tensionate, apreciez tot ce a reuşit în bucătaria Chefi la cuțite. Brigitta a fost unul dintre concurentii redutabili ai acestui sezon, o vedeam printre finalişti. A avut niște farfurii foarte bune în competiție şi îmi pare rău că nu a mers mai departe. Succes în continuare, @iambrighi!”, a fost mesajul publicat de Florin Dumitrescu pe contul său de Instagram, la scurt timp după eliminarea Brigittei Gheorghe, în ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Practic, în ciuda diferitelor tensiuni apărute în timpul celui de-al 17-lea battle, Florin Dumitrescu n-a putut să nu îi recunoască meritele în materie de gătit, dar și parcursul surprinzător în cadrul celui de-al zecelea sezon Chefi la cuțite.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Ce mesaj neașteptat a publicat Brigitta Gheorghe, la scurt timp după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite! Ce a rec... Chefi la cuțite, din nou lider de piață. Brigitta Gheorghe a părăsit competiția în battle-ul 17...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x