Antena Căutare

Ce a transmis Gigi Burger, după eliminarea Brigittei de la Chefi la cuțite. Concurentul a dorit să o încurce la probă și a reușit

Brigitta Gheroghe a părăist competiția Chefi la cuțite în urma ediției difuzate pe 23 noiembrie 2022. Concurenta a primit cel mai mic punctaj la duelul unde a trebuit să gătească un preparat unguresc. Gigi Burger, cel care i-a dat tema Ungaria Brigittei, a publicat un mesaj pe rețelele sociale.

Brighitta Gheroghe și Gigi Burger Galerie
Gigi Burger a transmis un mesaj după eliminarea Brigittei Gheroghe de la Chefi la cuțite | Antena 1

La battle-ul de pe 23 noiembrie 2022 de la Chefi la cuțite echipa câștigătoare a fost cea a lui chef Cătălin Scărlătescu, iar celelalte două echipe au intrat la duel. Chef Sorin Bontea și-a folosit o amuletă pentru a-i acorda imunitate lui Titus care se simțea rău, așa că la duel au participat: Oxi, Manciu, Raluca, Brigitta, Florica, Gabi, Gigi și Paco.

Concurenții au avut de gătit un preparat tradițional dintr-o țară europeană. Fiecare concurent i-a dat tema (o țară) unuia din echipa adversă. Gigi și-a dorit să o încurce pe Brigitta și i-a dat Ungaria.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Gabriel Drăgușanu a făcut dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre familia lui. Ce a zis

Ce mesaj a transmis Gigi, după eliminarea Brigittei Gheorghe de la Chefi la cuțite

Toți s-au amuzat pentru că Gigi nu a știut că Brigitta este unguroaică. Totuși, tema a reușit să o încurce pe Brigitta, care pentru gulașul pregătit de ea a obținut 9 puncte.

La scurt timp după difuzarea momentului eliminării Brigittei, Gigi a publicat un mesaj pe contul său de Instagram, pentru a evidenția sentimentul de prietenie pe care i-l poartă.

„Off, Brig! Știi că ești sora mea”, a scris Gigi Nicolae pe contul său de Instagram.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Brigitta Gheorghe l-a enervat pe Florin Dumitrescu. Ce s-a întâmplat

Și chef Florin Dumitrescu a publicat un mesaj după eliminarea Brigittei: „Pe Dan l-am salvat și, imediat după salvare, a venit încă o probă care i-a dat bătăi de cap. Și nici pentru Brigitta nu a fost ușor... Asta e competiția în care luptăm cu toții - fiecare probă ne surprinde cu ceva, zilele proaste își pot spune cuvântul. Din păcate, parcursul Brigittei în concurs se oprește aici. Dincolo de momentele tensionate, apreciez tot ce a reuşit în bucătaria Chefi la cuțite. Brigitta a fost unul dintre concurentii redutabili ai acestui sezon, o vedeam printre finalişti. A avut niște farfurii foarte bune în competiție şi îmi pare rău că nu a mers mai departe. Succes în continuare, Brighitta”.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, din nou lider de piață. Brigitta Gheorghe a părăsit competiția în battle-ul 17... Titus Antonescu a fost angajat la Chefi la cuțite. Care este ocupația tânărului acum, după ce i-a impresionat pe jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x