Ce face Rikito Watanabe (Riki) după „Chefi la cuțite”. Imaginile care l-au dat imediat de gol

Unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți concurenți din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” este Rikito Watanabe (Riki) din echipa verde a lui Sorin Bontea. Ce face și cum a fost surprins acesta?

Ce face Rikito Watanabe (Riki) după competiția „Chefi la cuțite”

Antena 1

Sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a ajuns la final și și-a desemnat marele câștigător. De data aceasta, premiul în valoare de 30.000 de euro a fost câștigat de Narcisa Birjaru, tânăra care a devenit astfel și prima femeie care atinge o astfel de performanță.

Chiar dacă nu a reușit să câștige trofeul „Chefi la cuțite” din sezonul 9, Rikito Watanabe (cunoscut și drept Riki) s-a ales cu fani în toată țara. Ce face tânărul acum, după competiția culinară de la Antena 1?

Ce face Rikito Watanabe (Riki) de la Chefi la cuțite, sezonul 9

Încă din audiții, simpaticul japonez care a gătit „pui salivă” i-a uimit pe chefi cu abilitățile sale în materie de gătit. Talentat și extrem de pasionat de bucătărie, concurentul a reușit să treacă peste probele din bootcamp cu bine și a fost mai mult decât fericit să îmbrace tunica verde, devenind astfel membru al echipei verzi.

În fiecare battle și în fiecare duel, Rikito Watanabe (Riki) a dat tot ce a avut mai bun ca să își ajute colegii și să îl facă mândru pe chef Sorin Bontea. La un moment dat, dintr-o imensă admirație pentru acesta, japonezul și-a făcut chiar și un tatuaj.

Chiar dacă nu a reușit să ajungă în finală, farfuriile sale au reușit mereu să iasă în evidență și să se distingă prin combinațiile surprinzătoare de ingrediente, condimente și arome exotice.

După competiția „Chefi la cuțite”, Rikito Watanabe (Riki) s-a întors la Constanța, acolo unde deține împreună cu familia sa un restaurant și de promovarea căruia se ocupă. Totuși, recent, pe pagina de Instagram a japonezului au apărut imagini cu el și alți concurenți din emisiune, semn că între aceștia a rămas o frumoasă prietenie.

Citește și: Rikito Watanabe (Riki) are un frate! Cum arată tânărul și ce s-a aflat despre familia concurentului de la „Chefi la cuțite”

Venit la București, acesta nu a ratat ocazia să se distreze și fanii au reacționat imediat când au văzut imaginile.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Ultimele știri