Antena Căutare

Rikito Watanabe (Riki) are un frate! Cum arată tânărul și ce s-a aflat despre familia concurentului de la „Chefi la cuțite”

Fanii emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 9 au descoperit cum arată fratele mai mic al lui Rikito Watanabe (Riki). Ce a dezvăluit concurentul despre familia sa?

Rikito Watanabe in bucataria chefi la cutite, sezonul 9 Galerie
Rikito Watanabe (Riki) a făcut dezvăluiri neașteptate despre familia sa | Antena 1

În cadrul unui episod din „Speak @ cuțite”, concurentul i-a dezvăluit artistului faptul că s-a stabilit în România în urmă cu opt ani. Tânărul locuiește în Constanța, acolo unde tatăl său a decis acum ceva timp să deschidă un restaurant care astăzi se bucură de multă apreciere.

Ce s-a aflat despre familia lui Rikito Watanabe de la „Chefi la cuțite”

Rikito Watanabe (Riki) se implică în această afacere de familie și acest lucru se reflectă și în pagina sa de Instagram. Acolo, concurentul de la „Chefi la cuțite” postează des fotografii din local, semn că petrece destul de mult timp la respectivul restaurant.

„Familia mea e în Constanța. Tatăl meu are afaceri în Japonia, el a deschis un restaurant și e afacere de familie”, a mărturisit acesta pentru Speak.

Citește și: Cum arăta Rikito Watanabe (Riki) în anul 2013, inainte să ajungă celebru. Cu ce se ocupă acesta, de fapt

Recent, fanii emisiunii „Chefi la cuțite” au putut descoperi cum arată fratele mai mic al concurentului din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rikito Watanabe a pregătit în etapa de audiții o rețetă de „pui salivă”, cu care a primit cuțitele pentru a ajunge mai departe, în bootcamp. Ulterior, concurentul a primit tunica verde și s-a alăturat echipei verzi.

Văzând un adevărat mentor în Sorin Bontea, simpaticul japonez și-a făcut chiar și un tatuaj pentru el. Trecut cu bine peste 17 battle-uri și numeroase dueluri, concurentul a reușit să devină unul dintre cei nouă semifinaliști din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat pentru a ajunge în finală. După numeroase battle-uri palpitante și dueluri cu răsturnări de situație complet neașteptate, chefii se pregătesc să dea ultima bătălie culinară din acest sezon. Miza este uriașă și fiecare bucătar este gata să dea tot ce are mai bun pentru a-și demonstra priceperea în materie de gătit.

În ultimele ediții ale îndrăgitului show culinar, concurenți de toate vârstele și cu povești de viață suprinzătoare înfruntă așadar emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Produsele „Chefi la cuțite” sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ștefan Borleanu de la „Chefi la cuțite”, dezvăluiri neașteptate despre Elena Matei. Fanii au fost surprinși... Ștefan Borleanu de la “Chefi la cuțite” se mândrește cu o mamă superba. Cum arată cea mai specială femeie din viața lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x