Antena Căutare

Ce face și cum arată acum Brigitta Gheorghe, fosta concurentă a sezonului 10 Chefi la cuțite. Cu ce se ocupă

Brigitta Gheorghe a cucerit publicul cu frumusețea sa și talentul deosebit în sezonul 10 Chefi la cuțite, însă puțini sunt cei care știu cum arată și cu ce se ocupă acum fosta concurentă a show-ului culinar.

Colaj cu Brigitta Gheorghe în două ipostaze diferite la Chefi la cuțite Galerie
Brigitta Gheorghe a cucerit publicul cu frumusețea sa și talentul deosebit în sezonul 10 Chefi la cuțite | Antena 1

Brigitta Gheorghe a pășit în sezonul 10 Chefi la cuțite cu un preparat deosebit, care i-a convins pe cei trei jurați cu locul concurentei este în următoarea etapă a competiției. Aceasta a reușit să treacă și de battle-uri, ajungând în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

De-a lungul competiției, Brigitta Gheorghe a demonstrat că este pasionată de arta culinară. De altfel, preparatele sale au obținut punctaje maxime la dueluri, fapt care l-a făcut foarte mândru pe chef-ul său coordonator.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe, ipostaza care l-a uimit pe chef Cătălin Scărlătescu. Cum a fost surprinsă

Deși nu a ajuns până în finala show-ului culinar, concurenta s-a bucurat din plin de experiența pe care a trăit-o pe platoul de filmare. Aceasta a avut parte de momente frumoase, dar și de clipe dificile în emisiune.

Cum arată și cu ce se ocupă Brigitta Gheorghe, fosta concurentă a sezonului 10 Chefi la cuțite

Deși nu a mai apărut de mult pe micile ecrane ale telespectatorilor, Brigitta Gheorghe este foarte activă în mediul online. Fosta concurentă a sezonului 10 Chefi la cuțite preferă să își țină la curent prietenii virtualu cu cele mai importante evenimente din viața ei.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Brigitta Gheorghe s-a lansat în industria muzicală, în urmă cu câțiva ani. Vocea ei spectaculoasă i-a impresionat pe telespectatorii și în cadrul show-ului culinar.

Se pare că la aproximativ 4 luni de la finala sezonului 10 Chefi la cuțite, fosta concurentă din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu s-a decis să se reprofileze. La început gătitul era doar o pasiune pentru ea, acum a devenit un job.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe i-a făcut pe chefi să se certe la „cuțite”. Ce a urmat în platoul emisiunii

De curând, Brigitta Gheorghe a publicat un videoclip din bucătăria, însă un detaliu a atras atenția tuturor. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite s-a filmat în timp ce preda lecții culinare copiilor pasionat de acest domeniu.

„Cursul de burgeri și înghețată”, a scris ea la postare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, se poate observa faptul că Brigitta este neschimbată de la ultima apariție televizată. Fosta concurentă din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a rămas la fel de frumoasă, iar drept dovadă stau postările sale din mediul online.

Cine e Brigitta Gheorghe

Brigitta Gheorghe are 32 de ani, este din Oradea și, de dragul carierei sale muzicale, s-a mutat la București. Aceasta are un videoclip cu celebrul Snoop Dog, însă s-a gândit să își schimbe complet viața.

Fosta concurentă a sezonului 10 Chefi la cuțite a pășit în bucătăria show-ului culinar plină de încredere în forțele proprii. Jurații i-au apreciat preparatul savuros și i-au oferit șansa de a merge mai departe în competiție.

„Am zis că trebuie să îmi refac puțin planul în viață și mi-am dat seama că pe minie mă face foarte fericită să gătesc. Soțul meu nu înțelea ce se întâmplă cu mine, să mă duc de pe scenă la școala de bucătari”, a declarat Brigitta Gheorghe în urmă cu ceva timp.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x