Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe, ipostaza care l-a uimit pe chef Cătălin Scărlătescu. Cum a fost surprinsă

Brigitta Gheorghe este concurenta care l-a luat prin surprindere pe chef Cătălin Scărlătescu cu o ipostază neașteptată în bucătăria sezonului 10 Chefi la cuțite. Hai să vezi cum a fost surprinsă concurenta în timp ce făcea chipsuri.

Colaj cu Cătălin Scărlătescu și echipa lui Galerie
Brigitta Gheorghe este concurenta care l-a luat prin surprindere pe chef Cătălin Scărlătescu cu o ipostază neașteptată în bucătăria sezonului 10 Chefi la cuțite | Antena 1

Concurenții au început în forță primul battle din sezonul 10 Chefi la cuțite, sub atenta supraveghere a juraților. Aceștia au primit provocarea de a găti cu ingredientele alese de chef Florin Dumitrescu în doar 60 de minute, lucru care le-a dat câteva bătăi de cap.

Juratul a decis ca chef Sorin Bontea să facă o rețetă cu orez și hrișcă, chef Cătălin Scărlătescu să folosească arpacaș și linte, iar echipa lui să pregătească o mâncare cu edamame și năut. Acesta a hotărât ingredientele pentru fiecare echipă deoarece a extras bilețelul cu numărul 1 din bolul Ginei Pistol.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Ce au gătit concurenții în a doua probă din bootcamp. Chefii au fost uimiți de preparate

Cei care vor juriza preparatele concurenților sunt actori de stand-up, precum Teodora Nedelcu, Theo Ioniță, Micuțu, Bordea, Cortea, Radu Bucălae și Mane Voicu.

Tensiunile, emoțiile și presiunea s-au simțit la cote maxime în timpul battle-ului deoarece este pentru prima dată în care concurenții gătesc în noua formulă.

Cum a reacționat chef Cătălin Scărlătescu când a văzut-o pe Brigitta Gheorghe făcând chipsuri pe podea, în ediția 21 a sezonului 10 Chefi la cuțite de pe 18 octombrie 2022

Nici momentele neașteptate nu au lipsit din ediția 21 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 18 octombrie 2022. Chef Cătălin Scărlătescu a rămas uimit de modul în care Brigitta Gheorghe făcea chipsuri.

„Brigitta, ce faci acolo, te rogi la Dumnezeu?! Ce face fata asta?!”, a spus juratul când a văzut ipostaza neașteptată a concurentei.

„E foarte greu aparatul ăsta!”, i-a răspuns Brigitta Gheorghe.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Chef Florin Dumitrescu i-a zis soției că îi trebuie brățări de aur roz. Cum a reacționat

„Brigitta făcea 3 chipsuri. Păi îți dai seama dacă o pun să facă chipsuri pentru tot platoul?”, a mai mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.

Juratul a realizat un moment de-a dreptul savuros după ce i-a rugat pe ceilalți concurenți din echipa aurie să se pună jos alături de el și Brigitta Gheorghe pentru „a se ruga la mașina de feliat”.

„Ne rugăm că poate luăm și noi proba asta!”, a mai adăugat chef Cătălin Scărlătescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Chef Florin Dumitrescu a folosit prima amuletă din sezonul 10. Ce schimb de concuren... Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Cine a câștigat primul battle al sezonului 10. Ce echipe au intrat la duel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x