Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cine ar fi crezut?! Ce facultate a făcut Alexandru Sasu, de la Chefi la cuțite! A renunțat la tot pentru bucătărie

Unul dintre cei mai apreciați concurenți din emisiunea Chefi la cuțite, sezonul 7, a fost Alexandru Sasu, un tânăr bucătar aflat la început de carieră, dar care a demonstrat că are tot ceea ce îi trebuie pentru a deveni un Chef în adevăratul sens al cuvântului! 

Alexandru Sasu, concurent Chefi la cuțite

Sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite ne-a adus nu doar rețete delicioase și lupte pe cinste în bucătărie, ci și povești surprinzătoare de viață și concurenți talentați.

Este și cazul lui Alexandru Sasu, din echipa verde a lui Chef Sorin Bontea. Plin de ambiție și dornic să demonstreze că bucătăria este marea lui pasiune, concurentul s-a făcut remarcat încă din perioada jurizărilor pe nevăzute.

Priceperea și dorința de-a învinge l-au făcut să ajungă până în semifinala sezonului 7 al emisiunii Chefi la cuțite, spre marea surpriză a tuturor. Deși nu are experiența în ani a altor bucătari mai în vârstă, Alexandru Sasu a demonstrat că orice este posibil atunci când îți dorești cu adevărat.

Cine ar fi crezut?! Ce facultate a făcut Alexandru Sasu, de la Chefi la cuțite! A renunțat la tot pentru bucătărie

Echipa mov a lui Chef Sorin Bontea

Puțini sunt însă cei care știu faptul că, înainte de-a deveni un bucătar atât de priceput, Alexandru Sasu și-a încercat norocul într-un domeniu cu mult diferit.

Mai exact, Alexandru Sasu de la Chefi la cuțite are studii făcute la facultatea de jurnalism, dar probabil că marele lui hobby nu l-a lăsat să aleagă acest drum.

Și alegerea a fost una mai mult decât potrivită, dovadă fiind chiar evoluția sa spectaculoasă din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite!

Video