Live acumPoftiti la circ (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ce mai face Maria Șandru de la „Chefi la cuțite”! Imaginile care au bucurat din plin fanii

Maria Șandru a fost la un pas să devină prima femeie care câștigă emisiunea „Chefi la cuțite”, atunci când a ajuns în marea finală. Ce mai face azi fosta concurentă?

Maria Șandru a fost la un pas să devină prima femeie care câștigă emisiunea „Chefi la cuțite”

Antena 1

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, Maria Șandru s-a prezentat la preselecții cu o rețetă specială de ravioli burrata, ce i-a cucerit pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Tânăra în vârstă de 27 de ani a dezvăluit faptul că locuiește în Italia de mai bine de 14 ani și a ajuns să fie chef de partie. Absolventă a unei școli de renume pentru bucăatri, aceasta a reușit să iasă în evidență prin faptul că a învățat în câteva săptămâni ceea ce alții făceau în decurs de un an.

Ce mai face Maria Șandru din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

Extrem de hotărâtă să devină prima femeie care câștigă un sezon „Chefi la cuțite”, Maria Șandru a ajuns în bootcamp și a dat tot ce a avut mai bun. Aceasta a trecut cu bine peste cele trei probe și a fost selectată de Sorin Bontea, în echipa sa de bucătari cu tunici în dungi.

Ambițioasă și muncitoare, tânăra a tras tare pentru a arăta că și o femeie poate să fie lider în bucătărie și poate să ajungă un bucătar de renume.

citește și: Maria Șandru de la „Chefi la cuțite”, poze de familie! Cum arată soțul și cei doi copii ai concurentei

Probă după probă și duel după duel, Maria Șandru nu a lăsat niciodată emoțiile să o copleșească și a luptat cu toate forțele pentru a aduce motive de bucurie echipei sale.

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a adus publicului 44 de ediții savuroase, din care nu au lipsit sarea și piperul. Am avut parte de rețete gustoase, povești de viață incredibile și bătălii culinare palpitante, ce au făcut din plin deliciul publicului.

Descoperă în GALERIA FOTO de mai sus mai multe imagini cu Maria Șandru de la „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au pus la bătaie amuletele câștigate în primele ediții ale îndrăgitului show culinar și s-au întrecut în fel și fel de strategii.

citește și: Ce face Roxana Blenche, după emisiunea „Chefi la cuțite”! Detalii despre fosta concurentă

Nouă concurenți au reușit să ajungă în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”. După probe dificile și provocări la care nimeni nu s-ar fi așteptat, cei trei îndrăgiți jurați au anunțat cine sunt cei trei concurenți care, prin punctajul mare obținut, s-au calificat în marea finală, primind astfel șansa de-a lupta pentru marele premiu.

Maria Șandru, Roxana Blenche și Ionuț Belei și-au ascuțit cuțitele pentru ultima oară și s-au întrecut în fel și fel de preparate rafinate și complexe. La final, premiul în valoare de 30.000 de euro a mers la Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea. Chiar dacă nu a reușit să câștige „Chefi la cuțite”, Maria Șandru a fost felicitată din plin pentru ambiția de care a dat dovadă.

„Azi am închis un capitol din cartea vieții mele nu sunt deloc suparata am cunoscut atâtea oameni faini am avut onoarea sa gătesc cu oameni minunați pentru oameni minunați și ce sa zic am închis capitolul dar nu cartea începe capitolul 2 din viața mea, acuma vreau sa ma dedic familiei mele, copilașilor mei, soțului mei, părinților mei, tuturor persoanelor care sunt aproape de mine”, a scris Maria Șandru, la scurt timp după marea finală „Chefi la cuțite”, pe pagina sa de Instagram.

Se pare că aceasta și-a ținut promisiunea și, din fotografiile postate în ultima vreme pe paginile de socializare, fanii au descoperit că Maria Șandru a ales să petreacă mai mutl timp cu familia și în special cu copiii săi, cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia.

Zilele trecute, fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” a decis să își ofere o mini vacanță, pentru a profita din plin de nămeții de zăpadă și de peisajele de iarnă. Așa cum era de așteptat, fanii s-au bucurat din plin de aceste imagini și au reacționat imediat, oferind numeroase aprecieri și comentarii.

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” va fi difuzat în curând la Antena 1!

Video