Antena Căutare

Coana Mița este cea mai HAIOASĂ concurentă! Chefii au RÂS cu lacrimi: ”Nu te strâmba! Ia de mănâncă! La ăștia de la București trebuie să le aduci râme, scoici, melci, raci, draci”

Doamna Tătaru Maria este o cunoștință veche a Ginei Pistol. ”Nu scapi de coana Mița nicăieri”, a exclamat prezentatparea când a văzut-o pe simpatica doamnă.

Cu doi ani în urmă, Gina a fost împreună cu Nea Mărin, la pensiunea doamnei Maria.

”Am chioșcuri prin țară, la castelul Bran, în Poiana Brașov, la Azuga și pentru că nu mai pot să conduc prea mult prin țară și m-am gândit să-mi fac un loc de muncă acasă. Așa a apărut o pensiune cu 11 camere”, a spus doamna Maria.

”Eu gătesc tradițional. Nu o să mănânce ei în veci ce mâncare le dau eu: bulz tradițional cu cârnăciori făcuți în casă”,a pornit încrezătoare drăguța doamnă.

În timpul jurizării, însă, s-a petrecut cele mai haioase momente. Chefii au râs cu lacrimi la replicile simpaticei concurente: ”La ăștia de la București nu trebuie să le aduci mâncare tradițională, că nu o cunosc. Ei știu de râme, scoici, melci. Să vezi cum le cunoaște. Și raci și draci.”, comenteză doamna în timp ce chefii jurizează farfuria.

Chef Scărlătescu și-a spus părerea: ”Dacă a făcut el cârnații, e pasionat să facă în casă toate produsele. Ești prima pe care o pup pentru că vreau eu”

Chef Dumitrescu: ”E ușor cu burtă, mustață.”

Chef Bontea: ”Ori este copil, ori este o doamnă în vârstă. Nu-i rău!”

Coana Mița a primit ceea ce și-a dorit înainte să se apuce de gătit: cuțitul lui chef Scărlătescu. Din păcate chef Bontea nu i-a accordat cuțitul lui, iar reacția a fost pe măsură: ”Da ce, ești fraier? De ce mi-l mai arăți dacă e gol?. Cine a zis că tu ești cel mai al dracului a avut dreptate”. Chef Dumitrescu i-a dat cuțitul lui și așa doamna Maria merge mai departe în etapa următoare.

Vezi aici rețeta!

Chefi la cutite episodul 4: Emotie, retete delicioase, replici simpatice, show total! Momentul Coana Mița!... „Am venit aici ca să vă iau banii. Și poate îmi plătesc și întreținerea”! Plin de încredere, Ionuț i-a enervat pe chefi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x