Antena Căutare

Ce mesaj a transmis chef Florin Dumitrescu, după eliminarea lui Florin Dragomir din competiția Chefi la cuțite: „A fost o lecție”

În ediția 34 din Chefi la cuțite, de pe data de 16 noiembrie 2022, Florin Dragomir a fost eliminat din competiția sezonului 10. La scurt timp de la difuzarea emisiunii, chef Florin Dumitrescu a transmis un mesaj neașteptat pentru cuțitul său de aur care a părăsit concursul în battle-ul 14.

Colaj cu Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu în trei ipostaze diferite alături de jurat Galerie
În ediția 34 din Chefi la cuțite, de pe data de 16 noiembrie 2022, Florin Dragomir a fost eliminat din competiția sezonului 10 | Antena 1

Florin Dragomir, cuțitul de aur din echipa lui chef Florin Dumitrescu, a fost eliminat din competiția sezonului 10 Chefi la cuțite în ediția de miercuri, 16 noiembrie 2022.

Proba duelului a fost una extrem de dificilă pentru concurenți, motiv pentru care notele au fost unele destul de mici în battle-ul 14. Farfuria lui Florin Dragomir cu paste a strâns doar 3 puncte din partea juraților, fapt pentru care a fost nevoit să părăsească show-ul culinar.

Chef Florin Dumitrescu a luat decizia de a nu folosi amuleta pentru a-l salva de la eliminare. Mai mult decât atât, acesta l-a „certat” pentru preparatul pe care l-a realizat în etapa duelului.

Citște și: Chefi la cuțite, 16 noiembrie 2022. Ce echipe au intrat la duel, după cel de-al 14-lea battle. Verdictul neașteptat adus de bandă

„Frate, iartă-mă, nu pot să folosesc o amuletă pe tine. Niciodată nu ai fost acolo.”, a explicat juratul în culise, odată revenit în bucătărie.

Chef Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat pentru Florin Dragomir după eliminarea din sezonul 10 Chefi la cuțite

La scurt timp de la difuzarea ediției 34 din sezonul 10 Chefi la cuțite, chef Florin Dumitrescu a transmis un mesaj neașteptat pe contul de Instagram. Acesta a publicat o imagine în care apare alături de cuțitul său de aur.

„Aseară, @chefdragomirflorin a părăsit competiția. Mi-aș fi dorit să-mi arate în concurs mai mult din ceea ce previzionasem eu în farfuria lui de la preselecții, când i-am dat cuțitul de aur. Nu e o competiție ușoară. Tensiunea și-a spus cuvântul. Știu că Florin poate. Dar trebuia să dea mai mult... Ce s-a întâmplat a fost o lecție care aș vrea să-l motiveze.”, a scris juratul Chefi la cuțite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea lui chef Florin Dumitrescu a generat mai bine de 4 mii de like-uri, dar și o mulțime de reacții din partea internauților.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 noiembrie 2022. Gina Pistol a vrut să penalizeze niște concurenți! Chefii s-au certat. Ce a urmat

„Îmi pare rău că a plecat!”, „Felicitări Florin Dragomir pentru parcursul tău!” sau „A scăpat ca prin urechile acului până acum”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, lider de audiență și miercuri seara Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Chef Dumitrescu, a părăsit c... Ce mesaj neașteptat a publicat Florin Dragomir, la scurt timp după ce a fost eliminat! Ce a recunoscut cuțitul de aur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x