Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Florin Borșaru, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Cum a reacționat George, fratele lui

În ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, duelul s-a terminat cu o dublă eliminare, astfel că Mariana Zinner și Florin Borșaru au părăsit competiția. La scurt timp după verdict, concurentul din echipa roșie a transmis un mesaj la care fanii au reacționat imediat.

colaj foto cu florin borsaru, florin borsaru alaturi de sorin bontea si poza cu george borsaru la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Florin Borșaru a fost eliminat în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, odată cu Mariana Zinner | Antena 1

Cel de-al 11-lea battle de la Chefi la cuțite a adus o victorie pentru echipa neagră a lui Cătălin Scărlătescu, dar și un duel dificil pentru echipa gri a lui Florin Dumitrescu și cea roșie a lui Sorin Bontea. La final, proba individuală s-a terminat cu o dublă eliminare: Mariana Zinner și Florin Borșaru.

La scurt timp după ce a părăsit competiția Chefi la cuțite sezonul 11, concurentul din echipa gri a pus în cadrul unui story un mesaj la care fanii au reacționat imediat. Ce replică i-a dat lui George, fratele său.

Ce mesaj a transmis Florin Borșaru, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 11. Cum a reacționat George, fratele lui

La proba de duel din ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite, concurenții au avut misiunea de-a găti o rețetă folosind puiul și un alt ingredient ales de către un alt concurent. Așa cum era de așteptat, unii au recurs la strategii menite să-i încurce pe cei din echipa adversă.

Se pare că asta s-a întâmplat și în cazul Marianei Zinner și al lui George Borșaru, care au reușit să obținele cele mai mici punctaje și acest lucru a dus, inevitabil, la eliminarea lor din competiție.

Citește și: Constantin Onuț, la un pas să fie sancționat de Gina Pistol. Ce a făcut Monica Pușcoiu

În ediția 29 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Florin Borșaru a fost eliminat cu o notă de 8 puncte, însă Sorin Bontea a ales să folosească o amuletă ca să îl salveze și să îl aducă în echipa sa.

„Ați reușit să faceți un vis și o dorință să devină realitate. Mulțumesc mult, chef Florin Dumitrescu, că m-ați ales să fac parte din brigadă și pentru toată încrederea și susținerea pe care mi-ați oferit-o. Toatele cuvintele pe care le-ați spus au reușit să mă motiveze și să mă „lege” mai tare de bucătărie. Mulțumesc! Big love brigade! Vă mulțumesc pentru tot ceea ce am creat împrenă”, a fost mesajul pe care l-a transmis Florin Borșaru pe Instagra, după ce a fost salvat de la eliminare și s-a alăturat echipei roșii.

Citește și: Florin Dumitrescu s-a enervat pe Stelian Nistor și a avut o reacție dură. Ce i-a zis

Totuși, oboseala și stresul poate că și-au spus cuvântul și iată că în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Florin Borșaru a fost eliminat, fără să mai existe vreo șansă de salvare.

Întrebat de George, fratele său, dacă se vor înscrie și în sezonul următor al emisiunii Chefi la cuțite, Florin Borșaru a avut următoarea replică: „Cred că am dobândit foarte multe inside-uri din bucătărie și în următorul sezon probabil o să fie la o școală culinară”.

Fanii au reacționat imediat și i-au transmis acestuia numeroase mesaje de încurajare și felicitare.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 6 iunie 2023. Mariana Zinner și Florin Borșaru au fost eliminați. Cui i s-a făcut rău în platou... Chefi la cuțite, lider de piață cu prima dublă eliminare a sezonului. Diseară, Bontea și Scărlătescu aruncă-n joc două a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x