Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Florin Borșaru, după ce a fost la un pas să fie eliminat din nou de la Chefi la cuțite. Ce a zis

În ediția 30 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Florin Borșaru a fost la un pas de-a fi din nou eliminat. La scurt timp după, concurentul a publicat un mesaj neașteptat pe Instagram.

colaj foto cu florin borsaru, poza cu florin borsaru in bucatarie si poza cu chefii si gina pistol la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Florin Borșaru a publicat pe Instagram un mesaj la care fanii au reacționat imediat | Antena 1

În ediția 29 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Florin Borșaru a fost eliminat din competiție după ce a obținut cel mai mic punctaj la proba de duel. Sorin Bontea a folosit o amuletă salvatoare și l-a luat în echipa lui. În ediția 30, concurentul a primit al doilea cel mai mic punctaj la proba de duel și a fost la un pas să fie eliminat. La scurt timp după ce s-a aflat în această situație, concurentul a publicat pe Instagram un mesaj neașteptat.

Ce mesaj neașteptat a publicat Florin Borșaru, după ce a fost la un pas să fie eliminat din nou de la Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1

În ediția 30 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, concurenți din toate cele trei echipe au intrat la duel. Gina Pistol a anunțat că sarcina este de-a găti cu lactate. Și de data aceasta, unii dintre concurenți au simțit că duelul le dă multe bătăi de cap. De la paste, griș cu lapte, lapte de pasăre și pui cu ciuperci și smântână, preparatele concurenților au surprins chefii la degustare.

Citește și: Iulia Istrate, mesaj neașteptat după eliminarea de la Chefi la cuțite. Ce a transmis concurenta sezonului 11: „Am fost dezamăgită”

Rând pe rând, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au acordat note și, ulterior, Gina Pistol a anunțat notele finale. Cea mai mică notă a fost obținută de Iulia Istrate. A doua cea mai mică notă a fost obținută de Florin Borșaru și emoțiile au fost mari pentru el, căci în ediția anterioară el a fost eliminat și salvat apoi de amuleta folosită de Sorin Bontea. Așa cum a spus și în emisiune, dezamăgirea lui ar fi fost și mai mare dacă ar fi părăsit competiția, arătând că Sorin Bontea și-a irosit o amuletă.

Citește și: Florin Borșaru, mesaj surprinzător după ce a fost salvat de la eliminare de Sorin Bontea. Ce a transmis

La scurt timp după ce a scăpat de eliminare, Florin Borșaru a publicat următorul mesaj pe contul său de Instagram:

„Orice punctaj mic, vine cu multe greseli, multe greseli care ma ajuta sa ma imbunatatesc, sa invat si sa ma dezvolt.

Nu sunt fericit cand raman printre ultimii sau ultimul, dar tot ce fac, fac pe “barba” mea, chiar daca asta ma poate elimina din competitie. 🙏🏽”, a scris concurentul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Felicitări pt ca ai rămas, sper sa rămâneți amândoi pana în finala!!!🙌😍”, „Multă baftă în continuare! 😍”, iată doar o parte din încurajările primite de la urmăritorii săi.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chef Sorin Bontea, imagine neașteptată de pe băncile școlii. Cum arăta juratul Chefi la Cuțite în copilărie... Cum arată soțul Amaliei Mihart (Esa). Imagine înduioșătoare cu familia concurentei din echipa lui chef Cătălin Scărlătes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x