Antena Căutare

Florin Borșaru, mesaj surprinzător după ce a fost salvat de la eliminare de Sorin Bontea. Ce a transmis

În ediția 29 a emisiunii Chefi la cuțite, Florin Borșaru a obținut la duel cel mai mic punctaj și asta i-a adus eliminarea din competiție. Totuși, Sorin Bontea a ales să își folosească o amuletă pentru a-l salva și pentru a-l lua la el în echipă. După cele întâmplate, Florin Borșaru a surprins fanii cu un mesaj neașteptat.

colaj foto cu florin borsaru, poza cu florin borsaru langa colegii sai de echipa si poza alaturi de matthew la eliminare la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Florin Borșaru i-a surprins pe mulți cu mesajul pe care l-a publicat pe Instagram | Antena 1

Ediția 29 a emisiunii Chefi la cuțite a fost una plină de suspans și de răsturnări neașteptate de situație. Battle-ul a fost câștigat de echipa neagră a lui Cătălin Scărlătescu, așa că la duel au intrat echipa roșie a lui Sorin Bontea și cea gri a lui Florin Dumitrescu. La final, acesta l-a pierdut pe Florin Borșaru, însă a fost salvat de amuleta lui Bontea.

După ce a îmbrăcat tunica echipei roșii, fericit că a fost salvat de la eliminare, concurentul a publicat pe contul său de Instagram un mesaj la care fanii emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 au reacționat imediat.

Ce mesaj a transmis Florin Borșaru după ce a fost eliminat, dar salvat apoi de amuleta lui Sorin Bontea, în ediția 29 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1

Florin Borșaru a venit la emisiunea Chefi la cuțite sezonul 11 alături de fratele lui, George Borșaru. Cei doi au concurat separat, însă s-au descurcat atât de bine în bootcamp încât Florin a ajuns în echipa gri a lui Dumitrescu, iar George în echipa roșie a lui Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2023. Mihaela Zahariea s-a înfuriat când a auzit ce îi cere Stelian Nistor. Ce s-a întâmplat la duel

Cel de-al optulea battle s-a terminat cu victoria echipei lui Scărlătescu, așa că la duel au intrat cei din echipa roșie și cei din echipa gri. De data aceasta, Gina Pistol a propus o temă ce a dat multe bătăi de cap concurenților. Deși a primit de la George, fratele său, sosul de roșii, Florin n-a reușit să obțină un punctaj mare cu preparatul său, motiv pentru care obținerea unei note mici i-a adus și eliminarea din concurs. Sorin Bontea a ales să-l salveze cu o amuletă și astfel, concurentul a devenit membru al echipei roșii.

Citește și: Mesajul lui Florin Borșaru după prima eliminare din echipa gri. Ce a spus despre plecarea lui Andrea Sabini de la Chefi la Cuțite

Iată mai jos ce mesaj a publicat Florin Borșaru, la scurt timp după ce a îmbrăcat o altă tunică și a fost salvat de la eliminare, la Chefi la cuțite sezonul 11:

„Ați reușit să faceți un vis și o dorință să devină realitate. Mulțumesc mult, chef Florin Dumitrescu, că m-ați ales să fac parte din brigadă și pentru toată încrederea și susținerea pe care mi-ați oferit-o. Toatele cuvintele pe care le-ați spus au reușit să mă motiveze și să mă „lege” mai tare de bucătărie. Mulțumesc! Big love brigade! Vă mulțumesc pentru tot ceea ce am creat împrenă”, a fost mesajul pe care l-a transmis Florin Borșaru în cadrul unor story-uri, pe contul său de Instagram.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Seară trepidantă, cu 2 amulete în bucătăria Chefi la cuțite. Show-ul culinar își păstrează supremația în topul audiențel... Chefi la cuțite, 31 mai 2023. Chef Florin Dumitrescu, amuletă care l-a adus pe Constantin Onuț în echipa lui. Pe cine a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x