Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Sorin Bontea, după ce Nina Hariton a câștigat Chefi la cuțite sezonul 11. Fanii au reacționat imediat

Alături de Nina Hariton, cuțitul său de aur, Sorin Bontea a câștigat Chefi la cuțite sezonul 11. La scurt timp după anunțarea verdictului, juratul a publicat pe contul său de Instagram un mesaj neașteptat, la care fanii au reacționat imediat.

colaj foto cu sorin bontea si poza cu sorin bontea in finala chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Imediat după finala Chefi la cuțite, Sorin Bontea a transmis un mesaj pe Instagram | Antena 1

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite a fost unul spectaculos și memorabil din toate punctele de vedere. Totul a culminat cu finala, atunci când toate cele trei cuțite de aur s-au întrecut pentru marele trofeu în valoare de 30.000 de euro. Nina Hariton a fost cea care a câștigat, lucru ce l-a bucurat din plin pe Sorin Bontea. La scurt timp după anunțarea verdictului, juratul a publicat pe contul său de Instagram un mesaj neașteptat, la care fanii au reacționat imediat.

Ce mesaj a transmis Sorin Bontea, la scurt timp după ce Nina Hariton a câștigat Chefi la cuțite sezonul 11. Fanii au reacționat imediat

Finala Chefi la cuțite sezonul 11 a marcat o premieră istorică pentru emisiune: a fost pentru prima dată când toate cele trei cuțite de aur s-au întrecut pentru premiul în valoare de 30.000 de euro.

Nina Hariton, Laurențiu Neamțu și Dumitru Paul Tudosescu (Pablo) și-au ales echipele și apoi s-au apucat de pregătit un starter, un main course și un desert, într-o probă de gătit ce a durat trei ore și jumătate.

Farfuriile au fost degustate de unii dintre cei mai apreciați și cunoscuți chefi din România, pe care am avut șansa să îi mai vedem de-a lungul timpului la emisiunea Chefi la cuțite, dar și la Chefi fără limite (Marius Tudosiei și Iosif Ștefănescu). A fost punctat nu doar gustul, ci și aspectul, combinația de arome sau modul de execuție. La final, cel mai mare punctaj a fost obținut de Nina Hariton, aceasta fiind și cea care a câștigat Chefi la cuțite sezonul 11.

Primele secunde au fost o adevărată uimire pentru Sorin Bontea, care a spus că „nu credea că va câștiga Nina”. Totuși, bucuria l-a cuprins rapid și a început să țipe de fericire atunci când a realizat că a câștigat. La scurt timp după finală, acesta a publicat un mesaj pe Instagram, la care fanii au reacționat imediat.

Citește și: Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. Nina Hariton a răbufnit când a văzut ce făceau rivalii săi. Cătălin Scărlătescu, reacție dură

„Nina Hariton m-a convins să-i ofer cuțitul de aur în audiții și mi-a oferit în schimb promisiunea că va ajunge în finală. Nu numai că s-a ținut de promisiune, dar a și câștigat finala și împreună cu ea și eu 🥳 Al 6-lea sezon câștigat din toate cele 11! 😎 Bravo, Nina, felicitări!!! Sunt mândru de tine! A fost un sezon roșu` ca focu`, ne-a surâs norocu` și altul decât 1 nu putea fi locu`😆”, a fost mesajul transmis de Sorin Bontea pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum era de așteptat, nu a lipsit nici dansul de bucurie făcut de îndrăgitul jurat, dar nici replica deja faimoasă „Și cu Bontea 11 care îi și întrece”. Fanii au reacționat imediat și i-au transmis numeroase mesaje de felicitare.

Citește și: Cum arată familia Ninei Hariton, singura femeie de la Chefi la cuțite care a primit trei cuțite de aur. Are o fiică superbă

Încântat peste măsură de victoria obținută, chef Sorin a spus că e gata oricând să mai câștige o competiție.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite a adus o aventură culinară de neuitat. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au întrecut la jocurile pentru amuletă și au cunoscut zeci de bucătari și pasionați de bucătărie, în etapa degustărilor pe nevăzute.

Apoi, după ce și-au format echipele, cei trei chefi au dat startul confruntărilor. Battle după battle și duel după duel, fiecare chef și fiecare concurent a încercat să obțină victorie după victorie și să ajungă în semifinala cu cât mai mulți concurenți. În ultimele battle-uri, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au folosit ultimele amulete rămase, în speranța că își vor ajuta echipele.

În marea finală s-au calificat Nina Hariton, Laurențiu Neamțu și Dumitru Paul Tudosescu (Pablo), cele trei cuțite de aur de la Chefi la cuțite sezonul 11. A fost un moment memorabil pentru istoria show-ului de la Antena 1, căci a fost pentru prima oară când în finală au ajuns toate cuțitele de aur. După o probă de gătit care a durat 3 ore și jumătate, concurenții au fost jurați pentru starter, main course și desert de către cei mai apreciați și cunoscuți bucătari din România. Câștigătorul s-a ales în funcție de notele primite și astfel, Nina Hariton a câștigat Chefi la cuțite sezonul 11 și trofeul de 30.000 de euro.

Urmărește tot sezonul 11 Chefi la cuțite pe AntenaPLAY.

Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. Cine e marele câștigător al sezonului 11. Nina Hariton pleacă acasă cu premiul... Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat după finala Chefi la cuțite. Ce reacție a avut Laurențiu Neamțu și ce a transmis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x