Antena Căutare

Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. Cine e marele câștigător al sezonului 11. Nina Hariton pleacă acasă cu premiul

Așteptarea a luat sfârșit pentru telespectatori! Aceștia au aflat cine e marele câștigător al sezonului 11 Chefi la cuțite. Nina Hariton, concurenta din echipa roșie condusă de chef Sorin Bontea, pleacă acasă cu premiul.

colaj foto cu nina hariton fericita ca a castigat finala chefi la cutite sezonul 11, poza cu gina pistol si chefii si poza cu nina hariton si concurenti chefi la cutite sezonul 11 in finala Galerie
Nina Hariton a câștigat Chefi la cuțite sezonul 11 și a primit trofeul de 30.000 de euro | Antena 1

Sezonul 11 din Chefi la cuțite a adus pe micile ecrane ale publicului momente spectaculoase, clipe tensionate și situații neașteptate. La început au fost mulți pretendenți pentru un loc în Marea Finală a show-ului culinar, însă au rămas doar trei.

Probele dificile, temele complicate și notele degustătorilor au făcut parte din parcursul concurenților în cadrul emisiunii. De asemenea, semifinala a fost o adevărată provocare pentru pretendenții la marele premiu.

Au curs lacrimi, cuvinte emoționante și din dragoste în penultima ediție a sezonului 11 Chefi la cuțite. Familiile și prietenii semifinaliștilor au pășit pe platoul de filmare pentru a-i încuraja sau încurca.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Ce a pus-o Sorin Bontea pe Nina Hariton să facă, după ce a dat o nouă amuletă. Au ieșit scântei

Într-un final, chefii au aflat că au câte un reprezentant în Finală. Așadar, Paul Tudosescu (Pablo) din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, Laurențiu Neamțu de la chef Florin Dumitrescu și Nina Hariton din echipa lui chef Sorin Bontea s-au luptat cu toate armele pentru râvnitul premiu.

Mai mult decât atât, sezonul 11 din Chefi la cuțite venit cu un moment istoric. Toate cele trei cuțite de aur ale juraților au mers în Marea finală a show-ului culinar, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum.

Cine a câștigat Finala sezonului 11 Chefi la cuțite 2023

Drumul a fost lungul și anevoios pentru Paul Tudosescu, Laurențiu Neamțu și Nina Hariton în competiția emisiunii. În ciuda obstacolelor și greutăților pe care le-au întâmpinat de-a lungul edițiilor, cei trei au făcut față cu brio și celor mai „imposibile” probe.

Finaliștii și-au ales cu grijă echipa alături de care să gătească în Marea Finală, iar acest lucru s-a văzut în farfuriile lor. Toți au gătit cu suflet, însă numele unui singur concurent a fost rostit de Gina Pistol.

„Mă topesc pe picioare!”, a fost replica lui Pablo.

Citește și: Cine este Nina Hariton, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 11. Ce premieră a reușit concurenta

„Simțeam cum inima îmi bătea foarte tare”, a mai adăugat Laurențiu Neamțu.

Deznodământul a fost neașteptat. Chef Sorin Bontea a avut parte de o mare bucurie pentru că Nina Hariton a fost desemnată câștigătoarea sezonului 11 Chefi la cuțite 2023. Așadar, finalista a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Și juratul a câștigat miza pusă în joc de prezentatoarea TV. Chef Sorin Bontea a pus mâna pe figurinele chefilor.

„Dați-mi o palmă să mă trezesc la realitate! Acest premiu este și pentru colegii mei din echipa de astăzi, dar mai ales pentru chef Bontea care a avut încredere. A scos cuțitul când i l-am cerut”, a mărturisit Nina Hariton cu lacrimi în ochi.

„Acest sezon o să rămână în istorie!”, s-a auzit pe platoul de filmare.

Urmărește clipul de mai sus pentru a vedea întregul moment victorios al Ninei Hariton din sezonul 11 Chefi la cuțite.

Câștigătorul Chefi la cuțite din sezonul 11 este Nina Hariton din echipa roșie a lui chef Sorin Bontea. Ce reacție a avut juratul

Chef Sorin Bontea a trăit o adevărată surpriză în Finala sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 20 iunie 2023. Juratul nu se aștepta ca Nina Hariton să fie câștigătoare, fapt pe care l-a dezvăluit în fața camerelor de filmat.

„Nu-mi vine să cred! Am crezut că o să câștige Laurențiu! N-ai cum așa ceva. Doamne, sunt mândru de Nina, de echipă”, a susținut chef Sorin Bontea zâmbind.

Chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au rămas cu gura căscată la vestea că Nina Hariton pleacă acasă cu marele premiu. De asemenea, replicile neașteptate dintre cei trei jurați nu au întârziat să apară.

„Ce o să ne facă ăsta sezonul următor!”, i-a spus chef Cătălin Scărlătescu lui chef Florin Dumitrescu.

Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. Nina Hariton a răbufnit când a văzut ce făceau rivalii săi. Cătălin Scărlătescu, re... Ce mesaj a transmis Sorin Bontea, după ce Nina Hariton a câștigat Chefi la cuțite sezonul 11. Fanii au reacționat imedia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x