Antena Căutare

Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. Finaliștii și-au făcut echipele. Pe cine au ales. Ce mișcare a făcut Paul Tudosescu

Nina Hariton, Paul Tudosescu și Laurențiu Neamțu, finaliștii sezonului 11 Chefi la cuțite, și-au făcut echipele din Marea Finală. Iată pe cine au ales aceștia, dar și la ce strategii periculoase au apelat pentru a ajunge cât mai aproape de premiu.

colaj foto cu concurentii de la chefi la cutite sezonul 11, poza cu scarlatescu si dumitru paul tudosescu, sorin bontea si nina hariton si laurentiu neamtu cu florin dumitrescu in finala chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Laurențiu Neamțu, Dumitru Paul Tudosescu și Nina Hariton și-au ales echipele pentru finala Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Nina Hariton, Paul Tudosescu și Laurențiu Neamțu vor primi ajutor în Marea Finală a sezonului 11 Chefi la cuțite. Foștii colegi de competiție au pășit pe platoul de filmare pentru a-i susține pe finaliști.

Gina Pistol a anunțat că trebuie să își aleagă cu mare atenție echipa alături de care vor să gătească în ultima etapă a show-ului culinar: „Finaliștii au voie să ia câte 5 oameni în echipă. O să vă spun mai întâi juriul. Sunt 11 chefi: Ștefan Popescu, Patrizia Paglieri, Iosif Ștefănescu, Florin Ivan, Marian Cernat, Roxana Blenche, Bogdan Alexandrescu, Andreea Moldovan, Cătălin Petrescu, Alex Petricean și Marius Tudosiei. Singurul lucru pe care l-am schimbat în regulile acestei zile este următorul. După ce v-ați ales echipa, aveți 10 minute pe ceas să le explicați ce au de făcut. 5 minute în cămară, iar apoi vor începe primele 90 de minute după care trebuie să scoateți aperitivul. O să gătiți 3 ore jumătate, eu vreau preparatele la timp”.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 19 iunie 2023. Concurenții sezonului 10 au jurizat farfuriile semifinaliștilor. Chefii au fost uimiți

De asemenea, finaliștii și-au format echipele în funcție de rezultatele obținute de la toți jurații în semifinală. Așadar, Laurențiu Neamțu a avut cel mai mare punctaj, urmat de Paul Tudosescu (Pablo), iar mai apoi Nina Hariton.

Cum arată echipele formate de finaliști în Marea Finală a sezonului 11 Chefi la cuțite

În Marea Finală a sezonului 11 Chefi la cuțite au ieșit la iveală cele mai periculoase strategii ale finaliștilor. Astfel, prima concurentă pe care și-a ales-o Laurențiu Neamțu în echipa lui a fost Mihaela Zahariea, ca mai apoi să o numească pe Mariana Zinner.

Ceilalți trei membrii din echipa finalistului lui chef Florin Dumitrescu sunt: George Borșaru, Adrian Hampu și Stelian Nistor.

Paul Tudosescu (Pablo) a făcut o mișcare periculoasă pentru colega lui de competiție, Nina Hariton. Acesta a luat-o pe Monica Pușcoiu în echipa lui din Finală: „Am avut o strategie făcută cu tăticul puțin așa. A înnebunit chef Bontea. Nu mai putea!”.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 19 iunie 2023. Gina Pistol a anunțat a două probă de gătit. Ce s-a întâmplat când au apărut familiile

„A fost un șoc enorm pentru mine! Știu că el era foarte bazat pe Anica să-i facă desert”, a dezvăluit Nina Hariton.

Finalistul lui chef Cătălin Scărlătescu l-a mai chemat pe Ștefan Nistor, dar și pe AnaMaria Ijac (Anica). Florin Borșaru și Diane Inamahoro fost ultimii concurenți aleși de Paul Tudosescu (Pablo).

Mai mult decât atât, concurenta lui chef Bontea l-a luat pe Constantin Onuț în echipă. Nina Hariton l-a mai ales pe George Popescu. De altfel, Matthew Ehsanmehr și Daniel Dragomir s-au întors la bancul de lucru pentru a-și ajuta fosta colegă de echipă.

Luna Morgaciova a fost ultima persoană aleasă de Nina Hariton în echipa ei din Finală.

„Atac direct la jugulară!”, a spus concurentul din echipa neagră despre alegerea finalistei.

„Jucați-o pe asta!”, a fost replica lui chef Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe AntenaPLAY.

Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. Gina Pistol și-a făcut apariția și a dezvăluit care e miza. Pentru ce trofeu se înt... Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. Laurențiu Neamțu și-a pierdut răbdarea și a răbufnit. Ce a făcut Stelian Nistor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x