Ce poznă a făcut Florin Dumitrescu, înainte de Crăciun! Soția sa a filmat totul: „Ție îți arde de poze?!”

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați bucătari din România. Recent, acesta a dezvăluit fanilor ce poznă a făcut și reacțiile au fost pe măsură.

Florin Dumitrescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu a reușit să își surprindă din nou fanii după ce a dezvăluit tuturor ce poznă a făcut, chiar în preajma sărbătorilor de iarnă. Așa cum era de așteptat, imaginea a făcut senzație și a adunat main bine de paisprezece mii de reacții și numeroase comentarii din partea fanilor.

La scurt timp după difuzarea finalei emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8, Florin Dumitrescu a decis să se bucure de perioada sărbătorilor de iarnă în sânul familiei, alături de frumoasa sa soție și de cele două fete ale lor.

Ce poznă a făcut Florin Dumitrescu, înainte de Crăciun

De data aceasta, juratul îndrăgitului show culinar de la Antena 1 a făcut un vlog în care a dezvăluit că, în familia sa, Moș Crăciun trece prin tot felul de peripeții în fiecare an.

„Anul trecut s-a împiedicat de un scaun și a făcut buba la genunchi. Acum doi ani a alunecat pe o jucărie și a făcut întindere”, a dezvăluit Florin Dumitrescu, spre deliciul fanilor care au savurat fiecare detaliu al părintelui care a trecut prin adevărate peripeții pentru fetele sale.

citește și: Care este numele complet al lui Florin Dumitrescu și ce vârstă are juratul „Chefi la cuțite”

Anul acesta, Florin Dumitrescu a trăit adevărate momente de panică atunci când, în încercarea de-a pune steaua în vârful bradului, acesta a fost la un pas de o adevărată catastrofă: prăbușirea pomului frumos împodobit.

„Ele nu se aşteptau să facă bradul şi eu să îl scap pe jos. Aproape, să îl scap pe jos”, a dezvăluit Florin Dumitrescu, spre marea surprindere a fanilor.

citește și: Chef Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” s-a lăsat de polo și s-a angajat în bucătărie la 14 ani! Ce salariu neașteptat avea

Momentul a fost filmat, iar imaginile au distrat din plin nu doar pe cele două fetițe ale juratului emisiunii „Chefi la cuțite”, ci mai ales pe fani.

Pentru cei care nu știu, Florin Dumitrescu a lansat recent un proiect în care face des vloguri în cu și despre gătitul bio. Rămâne de văzut dacă juratul show-ului culianr de la Antena 1 va mai trece și prin alte peripeții, până vine Moș Crăciun!

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a încheiat în data de 16 decembrie 2020, atunci când a fost desemnat marele câștigător.

După zeci de ediții savuroase din care nu au lipsit sarea și piperul, concurenții din semifinală au trecut prin trei probe de foc și, în urma punctajului, primii trei au primit șansa de-a merge mai departe, pentru bătălia culinară finală. Maria Șandru, Ionuț Belei și Roxana Blenche au avut misiunea de-a pregăti un starter, un main course și un desert pentru câțiva dintre cei mai cunoscuți și apreciați chefi din România.

În urma degustării, aceștia au decis că Ionuț Belei merită să primească marele trofeu în valoare de 30.000 de euro.

Până în ultima clipă, Florin Dumitrescu a sperat că Roxana Blenche, finalista din echipa sa, o să devină prima femeie care câștigă „Chefi la cuțite”.

Ultimele știri