Chef Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” s-a lăsat de polo și s-a angajat în bucătărie la 14 ani! Ce salariu neașteptat avea

Recent, Florin Dumitrescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”, a făcut o dezvăluire ce i-a impresionat pe fanii îndrăgitului show culinar de la Antena 1! Ce vârstă are vedeta, cum arăta la 22 de ani și cum a început cariera sa în bucătărie?

Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu s-a născut în data de 1 august 1987 și în prezent are vârsta de 33 de ani. De curând, acesta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu el în 2009, pe vremea când avea doar 22 de ani. Ceva mai slab, fără barbă și cu aceeași privire ageră, timpul nu pare să-l fi „taxat” prea mult.

Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, detalii neștiute din viața sa

Juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a mărturisit de curând pe pagina sa de Facebook faptul că sărbătorește zece ani de când și-a cunoscut jumătatea! Așa cum era de așteptat, mesajul a făcut senzație și a adunat instant zeci de mii de aprecieri și numeroase comentarii.

citește și: Înainte să devină bucătar, Chef Florin Dumitrescu a fost campion național: „Aș fi rămas sportiv de performanță”

„10 ani de când suntem împreună oficial. Bine, au trecut câteva zile bune, dar cam în perioada asta acum 10 ani, ne afişam împreună. Eu bucătar, ea beautywriter. Azi combinația asta e ok, e hip, e cool. Atunci, in 2010, nu era cine stie ce sa fii bucatar. Dar, azi e misto sa ai acasa un chef, mai ales in conditiile in care traim noi azi.

2 0 1 4 #hotmama @cristinasimadumitrescu

O postare distribuită de Florin Dumitrescu (@chefflorindumitrescu) pe

Tin minte si acum, poza asta ii era profil pe facebook, iar din salariul meu i-am cumparat un ceas de ziua ei. Am dus-o la shopping la vitrina (adica, doar privim, nu luam nimic ca vine chiria si avem alte prioritati), dar am intrebat-o subtil ce ii place, am bagat la cap, am luat salariu si i-am luat cadoul. Nimeni nu ne dadea mai mult de o luna impreuna. Mai toti dintre ei s-au despartit de ceva timp si noi tot impreuna si dupa 10 ani parca si mai fericiti!

citește și: Ce a trebuit să facă Florin Dumitrescu pentru primii bani câștigați: „Toți am făcut așa”

Atat aveam de zis. Sanatate sa aveti! Te iubesc, Sima! @cristinasimadumitrescu #allofme #hotmama #happyfamilytime”, a scris Florin Dumitrescu, pe pagina sa oficială de Facebook.

Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite s-a apucat de bucătărie la 14 ani

Pentru cei care nu știu, Florin Dumitrescu a absolvit un liceu cu profil sportiv și, în scurt timp, pasiunea s-a transformat în performanță. În calitate de portar al echipei de polo de la Steaua, acesta a reușit să ajungă chiar de câteva ori campion național și municipal, dobândind chiar titlul de cetățean de onoare al Sectorului 5, în anul 2002! La vârsta de 14 ani, Florin Dumitrescu a simțit că are o chemare pentru bucătărie și s-a angajat ca ajutor de bucătar.

2 0 0 9

O postare distribuită de Florin Dumitrescu (@chefflorindumitrescu) pe

Trei ani mai târziu, la 17 ani, juratul emisiunii „Chefi la cuțite” se putea deja lăuda cu o experiență bogată în bucătărie, dar și cu un salariu pe măsură.

„Eu, la 17 ani, câştigam de trei ori mai mult decât mama. Ea avea salariul 8 milioane de lei (n.r. – vechi), iar eu luam 25 de milioane, lucram în două restaurante. Aveam un salariu uriaş pentru vârsta mea, mai mulţi bani decât puteam cheltui”, a declarat Florin Dumitrescu, potrivit viva.ro.

În 2007 acesta a plecat în Italia ca să se perfecționeze, apoi a revenit în țară și s-a angajat la un celebru restaurant din București, acolo unde și-a cunoscut și soția, în 2010.

Peste alți doi ani, Florin Dumitrescu apărea pentru prima oară într-o emisiune de televiziune și, din 2016, acesta este jurat al show-ului culinar „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

Ultimele știri