Antena Căutare

Ce se întâmplă în culisele Chefi la Cuțite. Imagini surprinse cu Florin Dumitrescu și Sorin Bontea la filmarile pentru noul sezon

Au început filmările pentru sezonul 9 Chefi la Cuțite, iar Florin Dumitrescu și Sorin Bontea revin cu forțe proaspete și pregătiți de o nouă aventură.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scrlatescu in platoul Chefi la cutit, degusta din preparate Galerie
Pe lângă faptul că sunt colegi de muncă, pe cei trei chefi îi leagă și o strânsă relație de prietenie

Sezonul 8 al emisiunii "Chefi la Cuțite" de la Antena 1, a fost unul de-a dreptul spectaculos și a adus publicului 44 de ediții savuroase, însă chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu sunt mai pregătiți ca niciodată pentru cel de-al nouălea sezon al show-ului culinar.

Cei trei chefi s-au întors cu forțe proaspete pe platoul de filmare, unde se simt foarte bine și petrec momente de calitate împreună. Aceștia așteaptă cu nerăbdare să afle alte povești de viață ale noilor concurenți și să guste din preparate senzaționale.

Mai multe imagini în GALERIE FOTO

Citește și: Ultima fotografie postată de Gina Pistol cu burtica de gravidă! Fanii au reacționat imediat

Cum au fost surprinși Florin Dumitrescu și Sorin Bontea în culisele sezonului 9 "Chefi la Cuțite"

Pe lângă faptul că sunt colegi de muncă, pe cei trei chefi îi leagă și o strânsă relație de prietenie, iar acest lucru este vizibil din aparițiile lor televizate, dar și din postările de pe rețelele de socializare.

Recent, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au fost filmați în culisele sezonului 9 "Chefi la Cuțite", care aduce noi surprize telespectatorilor. Bucuria și entuziasmul celor doi este evidentă și vizibilă din videoclipul făcut în culise.

Chef Florin Dumitrescu a impresionat prin talentul său incredibil de a "cânta la tobe" cu ajutorul unor linguri de lemn, acompaniat de chef Sorin Bontea. Cei doi au fost filmați în timp ce ascultau muzică și dansau.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmulețul a generat foarte multe comentarii pozitive din partea fanilor, care așteaptă cu nerăbdare noul sezonul al emisiunii "Chefi la Cuțite" de pe Antena 1.

"Abia aștept sa va urmăresc ❤️sunteți foarte faini împreuna." sau "Succes în noul sezon!" au fost câteva dintre comentariul celor care îi îndrăgesc și apreciază pe cei trei chefi.

Ionuț Belei este câștigătorul sezonului 8 "Chefi la Cuțite"

Sezonul 8 "Chefi la Cuțite" a fost unul plin de momente frumoase, cât și mai puțin frumoase, însă s-a terminat cu un învingător.

Ionuț Belei este cel care a plecat cu marele premiu și trofeul acasă, iar acest lucru l-a făcut tare mândru pe chef Sorin Bontea, care l-a susținut și încurajat mereu pe cuțitul său de aur.

Citește și: Schimbare de look pentru Kani de la Chefi la Cuțite. Concurentul căruia îi „leșinase frizerul” și-a surprins fanii cu tunsoarea sa

Câștigătorul sezonului 8 a reușit să impresioneze jurații, cât și publicul cu talentul său în arta culinară, dar și cu preparatele sale savuroase de care au avut parte cei trei chefi.

Lupta pentru marele trofeu a fost una foarte strânsă și s-a dat între Maria Șandru, Ionuț Belei și Roxana Blenche, însă doar unul a reușit să câștige sezonul 8 "Chefi la Cuțite". În finală, cei trei au pregătit preparate spectaculoase, care au atras toate privirile, mai ales pe cele ale juraților.

Pentru mine totul e un vis. Am venit la Chefi la Cuțite pentru că îmi doream să mă pot întoarce în țară, să încep o viață aici. Îi mulțumesc lui chef Sorin Bontea pentru încrederea pe care a avut-o în mine și pentru șansa pe care mi-a acordat-o. Sunt extraordinar de fericit”, a declarat Ionut Belei.

Ultima fotografie postată de Gina Pistol cu burtica de gravidă! Fanii au reacționat imediat... Răzvan Fodor a făcut „instrucție” cu Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu! Imagini din sezonul nou „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x