Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Schimbare de look pentru Kani de la Chefi la Cuțite. Concurentul căruia îi „leșinase frizerul” și-a surprins fanii cu tunsoarea sa

Andrei Hîncu, zis și Kani, unul dintre semifinaliștii sezonului 8 de la Chefi la cuțite își surprinde urmăritorii de pe Instagram cu fel de fel de schimbări de look.

Kani de la Chefi la cuțite și-a surprins fanii cu o nouă schimbare d elook. Cum arată acum concurentul

Antena 1

Kani are o cumunitate de peste 42 de mii de urmăritori pe Instagram și îi ține la curent cu schimbările din viața sa. Recent, Kani a postat o fotografie cu el având plete, descriind-o: „Nu mi-a murit frizerul, doar a leșinat”. Acum Kani s-a tuns și a postat o nouă fotografie pe rețelele sociale.

Citește și: Kani a făcut o surpriză de proporții prietenilor din mediul online. Schimbarea de look la care a apela concurentul Chefi la Cuțite

Cum arată Kani după ce s-a tuns. Concurentul d ela Chefi la cuțite are o nouă schimbare de look

Noul look îi scoate în evidență tatuajul de pe tâmplă, care, în condițiile în care ar avea plete, ar fi fost parțial acoperit.

Kani a primit peste 5000 de aprecieri la fotografia cu noua tunsoare.

În semifinala concursului, Kani a mai apelat la o altă schimbare de look. „Lupul își schimbă părul dar năravul ba. De fapt, nu mi-am schimbat look-ul, așa arăt eu, doar că până acum nu am avut timp să am grijă de fața mea, iar acum, pentru semifinală…Oricum nu e stres pentru mine, mai departe de atât nu pot să ajung, sunt relaxat, sunt fericit”, a dezvăluit Kani, mulțumit că a ajuns în semifinala din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Citeșt eși: Schimbările de look prin care a trecut Kani de la Chefi la Cuțite. Cum arăta blond, roșcat, sau cu părul lung

Kani, parcurs impresionant la Chefi la cuțite

Kani a avut un parcurs impresionant în sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite. Florin Dumitrescu l-a ales pe Kani să facă parte din echipa Bulinelor, considerându-l mascota echipei. Deși nu avea studii de bucătărie, Kani a fost receptiv și ambițios și a reușit să ajungă până în semifinale. În Finală, Kani a fost ales să gătească în echipa colegei sale, finalista lui Florin Dumitrescu Roxana Blenche. Chiar dacă nu a câștigat Finala, Roxana Blenche a avut parte de toată admirația fanilor și colegilor, Kani spunând că pentru el, ea este câștigătoarea.

De preofesie, Kani este frizer. Kani s-a remarcat de-a lungul timpului în rândul colegilor de breaslă. După ce a făcut un curs de frizerie, acesta a lucrat ceva timp în Bulgaria, iar apoi a participat la un celebru concurs în Germania.

Citește și: Kani, complet demoralizat în duelul Chefi la cuțite! De ce s-a enervat în timp ce gătea: “Vreau să plec!”

„M-am dus știind că nu o să ajung în finală, că aveam un bilet a doua zi spre Tenerife, voiam să mă mut acolo. Dar la concursul din Germania m-a văzut managerul de la cea mai mare companie din dlume în domeniu, cumva mai sus de atât nu poți să țintești, și mi-a făcut o ofertă să mă duc acolo, genul de ofertă pe care o primești doar o dată în viață și pe care nu poți s-o refuzi. Am avut o frică să stau cu rockstaruri ale frizeriei, dar până la urmă a fost totul bine”, a povestit Kani la Antena1.

Vezi mai mult eimagini în GALERIA FOTO.

Video