Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite”, așa cum nu l-ai mai văzut! Cum s-a filmat acesta, în culisele noului sezon

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii „Chefi la cuțite”! Sorin Bontea a publicat recent pe pagina sa oficială de Instagram imagini de senzație din noul sezon al îndrăgitului show culinar! Acesta s-a filmat într-o ipostază neașteptată atât cu Speak, cât și cu Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din România

Chefi la cuțite

Sorin Bontea este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din România, acesta având în prezent mai bine de șase sute de mii de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram.

Chiar dacă a reușit să câștige sezonul 8 al emisiunii, juratul „Chefi la cuțite” nu și-a pierdut apetitul pentru competiție și și-a promis că va reveni cu forțe proaspete și cu noi strategii pentru a ieși învingător din nou!

Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite” și-a uimit fanii cu clipurile video postate pe Instagram

Sezonul 8 „Cheif la cuțite” a adus publicului 44 de ediții savuroase și spectaculoase. Am descoperit concurenți cu povești de viață emoționante și ne-am delectat cu rețete surprinzătoare.

Nici măcar contextul cu pandemia de coronavirus nu a putut să convingă pe concurenți să renunțe la înscriere, unii dintre ei alegând să străbată mii de kilometri și să stea în izolare, totul pentru a prezenta în fața celor trei îndrăgiți jurați o farfurie specială.

citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Miruna, fiica lui Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite”! Tânăra face senzație pe Instagram

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent fiecare preparat și au încercat să ghicească nu doar cine se află în spatele ușilor, ci și dacă respectivul concurent are sau nu șanse să ajungă până în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8.

Zeci de concurenți care au primit două sau trei cuțite au trecut apoi prin probe de foc în etapa de bootcamp. La finalul acestei aventuri culinare palpitante, ce s-a desfășurat în hangarele RomAero, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales echipele.

Apoi au început bătăliile dintre echipe și mutl temutele dueluri, la finalul cărora chefii au decis cine pleacă acasă, în baza punctajului obținut.

citește și: Sorin Bontea a gătit pentru Madonna și Van Damme! Juratul are o condiție dură pentru copii! Ce le-a interzis

Nouă concurenți au reușit să ajungă în semifinala „Chefi la cuțite” sezonul 8 și doar trei dintre aceștia au prins un loc în marea finală. Este vorba despre Roxana Blenche din echipa lui Florin Dumitrescu și despre Maria Șandru și Ionuț Belei din echipa lui Sorin Bontea. Marele trofeu în valoare de 30.000 de euro a mers la tânărul din echipa bucătarilor cu tunici în dungi.

Învingător, Sorin Bontea a fost mai mult decât mândru că al său cuțit de aur a reușit să aducă echipei sale numai motive de bucurie.

Cum s-a filmat Sorin Bontea, în culisele noului sezon „Chefi la cuțite”

Acum, cei trei îndrăgiți jurați ai show-ului culinar filmează pentru sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, dovadă fiind numeroasele poze, clipuri video și story-uri pe care le postează în ultima vreme pe Instagram.

Sorin Bontea a reușit chiar să-și impresioneze fanii atunci când s-a filmat în timp ce dansează, pune muzică și „cântă la tobe”, în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”, semn că orice zi de filmare e o adevărată distracție.

De la distracție nu au lipsit nici Florin Dumitrescu și Speak, „rivalul” lui Sorin Bontea din sezonul 3 al emisiunii „Asia Express.

Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat și au oferit mii de aprecieri și numeroase comentarii pe pagina de Instagram a îndrăgitului jurat.

Video