Antena Căutare

Ce va face cu premiul Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite”! Dezvăluiri după marea finală

Ionuț Belei, marele câștigător al emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8, a ajuns acasă și a făcut dezvăluiri despre ce planuri de viitor are, după ce a câștigat marele trofeu în valoare de 30.000 de euro.

Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Într-un interviu acordat celor de la Observator, Ionuț Belei a dezvăluit ce planuri are, la scurt timp după ce a câștigat trofeul în valoare de 30.000 de euro, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

În luna septembrie, în a opta ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, l-am putut cunoaște pe Ionuț Georgel Belei, un bucătar în vârstă de 25 de ani, care a decis să participe la îndrăgitul show culinar în încercarea de a-și face un rost în România, sătul fiind de lucrul în străinătate, printre străini.

Ce planuri are Ionuț Belei de la „Chefi la cuțite” cu premiul câștigat

Aproape cu lacrimi în ochi, acesta a povestit de experiențele neplăcute pe care le-aa trăit departe de familie și de iubita sa și a mărturisit că „Chefi la cuțite” reprezintă pentru el biletul de întoarcere acasă, în România.

citește și: Roxana Blenche, anunț neașteptat după ce a pierdut trofeul „Chefi la cuțite”! „Nu s-a terminat aici”

Și știind că de reușita lui depinde, de fapt, destinul său, Ionuț Belei a dat tot ce a avut mai bun pentru a ajunge cât mai departe în competiție. În sezonul 8 al îndrăgitului show culinar, tânărul a dat tot ce a avut mai bun și s-a clasat mereu printre primii. Poate că nu degeaba Sorin Bontea, i-a oferit acestuia cuțitul de aur, în etapa degustărilor pe nevăzute.

Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Ajuns în finală, acesta a dat bătălia finală cu două rivale extrem de puternice și talentate, Maria Șandru și Roxana Blenche. Totuși, juriul format din bucătari celebri din România a decis că Ionuț Belei merită să primească trofeul în valoare de 30.000 de euro din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Ce veste neașteptată au primit Claudia Radu și Cristi Boca de la „Chefi la cuțite”, chiar după finală

Chiar dacă după finală oboseala și-a spus cuvântul și a ajuns la spital, din cauza unui junghi cardiac, tânărul a ajuns apoi cu bine acasă și a oferit detalii despre ce planuri are, în perioada următoare.

Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite”, sezonul 8

„Doresc să mai învăț, să mai am parte de experiențe frumoase și să fac un curs de bucătărie și, de ce nu, pe viitor voi demara un proiect în care voi găti în restaurantul meu”, a dezvăluit Ionuț Belei, care nu a exclus astfel posibilitatea de a-și deschide propriul restaurant.

Așadar, premiul câștigat de Ionuț Belei reprezintă biletul de întoarcere al acestuia în România și banii îl vor ajuta în continuarea studiilor dar și la deschiderea propriului restaraunt, care deocamdată este doar la stadiu de proiect de viitor.

Ce studii și ce meserie are Roxana Blenche, de fapt! Fanii „Chefi la cuțite” au fost surprinși de descoperire... Ce poznă a făcut Florin Dumitrescu, înainte de Crăciun! Soția sa a filmat totul: „Ție îți arde de poze?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x