Antena Căutare

WOW! Cea mai sexy concurentă de la Chefi la cuțite: ”Sper să primesc cuțitul, și nu în spate. Mi-e puțin teamă, dar sper să zică doar WOW!”

Cristina a surprins-o pe Gina cu ținuta pe care a ales-o pentru emisiune.

Cristina a surprins-o pe Gina cu ținuta pe care a ales-o pentru emisiune.

Cristina a surprins-o pe Gina: "Oooooo, ai tocuri de 12 sau mai mult", a exclamat simpatica gazda! Cristina are 31 de ani, un decolteu generos si o fusta scurta, scurta. Nu doar tocuri de 12 :D. Brusc, se filmeaza mai mult de sus :)). Marturiseste ca la inceputul relatiei cu iubitul ei i-a ascuns faptul ca stie sa gateasca, pentru ca-i placea mai mult sa iasa la restaurant! "Pina la urma m-a trecut la cratita", spune si rade.

Nu este nici casnică, nici nu are copii și nici nu lucrează la bancă, așa cum cred chefii

"Textura este ok la piure", zice Bontea, completat de Scarlatescu: "Asta e stapanul piureului". De-ar sti el ca e stapina ... "Eu cred ca este o doamna, casnica, 40 de ani, 2 copii, de meserieeee ... lucreaza-n banca", isi da cu parerea Chef Florin!

Cristina si-a pregatit rochita si a intrat in scena cu o sticluta de sos de soia in mana, pentru chef Dumitrescu, care se plinsese ca ii mai trebuia ...! Pe baieti ii pufneste rasul. Le-au iesit ochii putin.

Cristina a lucrat ca asistenta TV, iar acum e asistent manager! Cu o singura abtinere si 2 de DA, Cristina merge mai departe!

Aici găsești rețeta făcută de Cristina

Cuplul își scoate cuțitele și se avântă în luptă! Cine câștigă: soția româncă sau soțul italian?... Când pasiunea nu cunoaște limite! Părăsit de părinți, acum visează să ajungă un bucătar de renume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x