Antena Căutare

Chef Bontea, mai impresionat ca niciodată: "Sărut mâna pentru masă!" Tradițiile românești au stat la loc de cinste în platoul Chefilor

Jurizarea pe nevăzute îi trece pe ultimii înscriși în cursa culinară printr-un carusel de emoții, iar chefii au parte atât de farfurii spectaculoase, cât și de surpriza unor fețe cunoscute, venite special pentru a-i surprinde.

Jurizarea pe nevăzute îi trece pe ultimii înscriși în cursa culinară printr-un carusel de emoții, iar chefii au parte atât de farfurii spectaculoase, cât și de surpriza unor fețe cunoscute, venite special pentru a-i surprinde.

Se împart ultimele cuțite din cel de-al cincelea sezon, tocmai de aceea cei care se vor afla la bancurile de lucru vor fi nevoiți să se autodepășească, pentru că standardul ridicat al competiției a determinat și o schimbare în atitudinea juraților.

Tradițiile românești își fac loc în culisele show-ului culinar, la bancul de lucru, unde au fost preparate bunătăți tradiționale, dar și în platoul chefilor. Toți trei au fost impresionați de apariția doamnelor, care au oferit un adevărat regal muzical. Priviți!

Parcă-i știm de undeva! Matinalii Observatorului și-au etalat talentele culinare: Olivia Păunescu și Valentin Butnaru au... "Ajunsesem să cântăresc 187 de kilograme. Abia mă mișcam, dar dansam și așa, era profesia mea!" Poveste de via...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x